ANNONSE
Annonse

Testamenterte 250.000 til Myrer

82 år gamle Elsa Alice Pettersen stortrives på Myrer. Med en utsikt som denne syns hun ikke at hun kan klage. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Myrer bo- og servicesenter har gjennom testament mottatt 250.000 kroner fra tidligere bruker – til glede for de andre beboerne.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2009 kl 09:45

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Rett før sommeren ble Myrer bo- og servicesenter på Kjelsås tildelt 250.000 blanke kroner gjennom testament, fra tidligere bruker av stedet.

– Så hyggelig!

– Det er så hyggelig at noen ønsker å bidra med personlige midler – til glede for de andre beboerne på senteret, som denne personen har delt hverdagen med. Og så klart en tilbakemelding til bydelen om at brukeren virkelig har satt pris på å være tilknyttet stedet, noe vi tar med oss videre, sier bydelsdirektør Mona Taasen.

Pengene skal ifølge testamentet benyttes til aktiviteter som kommer beboerne til gode.

Pengekonvolutt

Det er ikke ofte privatpersoner gir slike gaver til liknende formål, men det har skjedd før.

– For noen år siden kom en privatperson innom administrasjonen med 100.000 kroner i en konvolutt, med betingelse om at pengene skulle øremerkes turer og aktiviteter innen eldreomsorgen, sier Taasen, som for øvrig forteller at rent formelt skal pengene gå gjennom bydelsutvalg og byråd, for så å deles ut igjen – uavkortet – til de forskjellige formålene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse