Tettest på lokal-Oslo

Mandag kom Forbruker Medias nye lesertall. De viser at Nordre Aker Budstikke holder seg stabilt på 22.0000 lesere, som ved forrige måling.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.09.2007 kl 20:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker: Lokalavisene Oslo har nå 199.000 lesere hver uke til sammen.

- Dermed kan vi igjen notere kraftig vekst. Vi har forandret hele mediebildet i hovedstaden, noe ikke veldig mange så for seg da Orkla Media kjøpte først Nordstrands Blad og senere Ullern Avis Akersposten for deretter å kjøpe en etter en av små gratisaviser samt å etablere nye aviser, sier ansvarlig redaktør Ivar Brynildsen.

Nå får hver eneste husstand i Oslo en lokalavis tilpasset der de bor.

- Vi leses av stadig flere, og det forplikter. Vi mener selv vi blir stadig bedre, rett og slett fordi vi etablerer tette relasjoner i hver eneste bydel. Samtidig bringer vi inn saker som angår hele byen, og bryter dem ned på vårt nivå, og forsøker å vise hvordan disse påvirker deg der du bor, enten det gjelder regler for strøkstilpasset utbygging, skjenkeregler eller veiutbygging, sier han.

- Vi opplever at vi hver eneste uke beviser at lokalavisens stilling styrkes. Dette er i tråd med internasjonale trender. Jeg gleder meg over lokalavisenes fremgang i Oslo. Selv om Aften er blitt gratisavis en gang i uken, så mener vi at vår posisjon som hovedleverandør av lokale nyheter over hele byen er styrket i året som gikk. Nå skal vi satse på å utvikle oss også på nett. Ikke på bekostning av papiravisen, den blir fortsatt viktigste leverandør av lokale nyheter, kultursaker, debatt og sport, avslutter Brynildsen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse