Tigrene sparket til

Gode plasseringer til Tiger Karateklubb i helgens regionsstevne

 

Tiger Karateklubb var gode i helgens regionsstevne i Sarpsborg. - Man må være 100 prosent skjerpa hele tiden, ifølge sølvvinner Andrine Hilton (14).

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.03.2012 kl 08:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: - Karate er utrolig gøy, og jeg synes i tillegg Tiger Karateklubb er en veldig ålreit klubb å være i, sier Andrine Hilton (14) fra Kjelsås, og som tok sølv i "Kata" i helgen.

- Karate er en idrett hvor man bruker hele kroppen! Men det er ganske nervepirrende å delta i konkurranser - man må være 100 prosent skjerpa hele tiden. Men man blir jo etter hvert også god til å konsentrere seg, forteller Andrine.

- I Kata viser man frem forskjellige teknikker. Man må være veldig pirkete i hvordan man viser teknikkene frem - det skal være så perfekt som mulig, sier Andrine, som også skal være med i NM i slutten av måneden.

Går for de svarte beltene

- Det gleder jeg meg veldig til. Karate skal jeg holde på med lenge, det er jo en sport man også kan holde på med til man blir "gammel". Jeg skal prøve meg på brunt belte til sommeren, men satser på å de sorte beltene etter hvert også, sier Andrine.

Gull til Philip og Joacim

Andre tigere gjorde det også bra. Blant annet tok Philip Huseby Lorentsen gull i 15års klassen i "kamp". I samme klasse i Kata vant Joacim Knapper gull, med Philip på sølvplass. I gutter junior tok Halvor Grønvold bronse i både kamp og Kata.

Og leder av Tiger Karateklubb, Håkon Fredriksen, forteller at det gror godt på Frysja.

- Det gror i hvert fall fint blant de unge i karateklubben. Også blant seniorene har det tatt seg opp i det siste. Og selvsagt er vi stolte over den veldig gode innsatsen i Sarpsborg i helgen, sier tigerlederen.

Flere resultater fra helgen her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse