ANNONSE
Annonse

Tilbakeslag for innbruddsgjeng

Illustrasjonsfoto

Etter at politiet i en storaksjon sørget for å få fengslet 13 rumenere mistenkt for innbrudd, har antall innbrudd i Oslo vest blitt kraftig redusert.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.02.2010 kl 10:19

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO VEST: 19 rumenere ble pågrepet i en storaksjon på Carl Berners plass for om lag to uker siden. 13 av dem ble fengslet og satt ut av spill. Og så gikk antall anmeldte innbrudd ned i Oslo vest. Politistasjonssjef Arne Solberg ved Majorstua politistasjon er godt fornøyd.

LES OGSÅ: Grefsenplatået-tyvene knyttes opp til 14 nye innbrudd

— Vi har hatt et hardt trykk på dette miljøet, dermed har vi også fått redusert antall innbrudd. Vi har gitt dem et kraftig tilbakeslag. I februar går vi mot et lavt antall innbrudd sammenliknet med andre måneder. For Oslo vest kan det ende på «bare» 20 innbrudd, sier Solberg.

LES OGSÅ: Chilenere mafia-dømt for smykketyverier

Store beslag

Etter Carl Berner-aksjonen blir det faktisk mulig for folk å få tilbake sine stjålne eiendeler. På Majorstua politistasjon jobbes det på spreng med identifisere tyvegods. Og mesteparten er smykker.

— Hittil har vi identifisert tyvegods fra 12 innbrudd, og vi har en del igjen. Vi har beslagslagt voldsomt mye, sier Solberg.

Når jobben er unnagjort, vil publikum få muligheten til å se om de finner sine eiendeler i en bildemappe som skal legges ut til ettersyn.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse