Bydel Nordre Aker kan bli lammet av streiken

- Tillit til at Jens ordner opp

Bydelsdirektør Mona Taasen tror partene i pensjonsforhandlingene vil komme til enighet. Arkivfoto

Blir det streik fra torsdag, blir Bydel Nordre Aker hardt rammet. Men bydelsdirektør Mona Taasen satser på at partene kommer til enighet i kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2009 kl 14:35

NORDRE AKER: Fristen for pensjonsforhandlingene i offentlig sektor løper ut ved midnatt onsdag. Hvis partene ikke kommer til enighet, vil drøyt 30.000 personer gå ut i streik fra torsdag morgen.

Tror ikke på streik

Bydelsdirektør Mona Taasen forteller at de i Bydel Nordre Aker satser på at det ikke blir streik, men har allikevel beredskap. Kommer ikke partene til enighet, blir rundt 50 ansatte i bydelen tatt ut.

- Hvis det blir streik, ser vi ikke på det med lyse øyne. Og hvis dette blir en langvarig konflikt, er vi meget bekymret, sier Mona Taasen på telefon fra Roma.

Men hun er av den oppfatning at pensjonsstriden allikevel ikke vil medføre noen problemer.

- Jeg har tillit til at Jens ordner opp, sier hun spøkefullt.

Lammer organisasjonen

En mulig streik vil ramme Bydel Nordre Aker særlig hardt fordi det først og fremst er administrasjonsansatte som blir tatt ut, og dette vil lamme organisasjonen. Brukerne vil derimot ikke bli særlig hardt rammet.

- Tjenestene ruller og går, men det er organisasjonen som lammes, sier Taasen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...