Tilsynet vet ikke hva de skal se etter

Ivar Christiansen vil vite mer om bydelens tjenester. FOTO: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– For at vi skal ha noen som helst forutsetning for å utføre det arbeidet vi er satt til må vi få en solid gjennomgang av vårt ansvarsområde, ifølge leder for tilsynsutvalget ved Lillohjemmet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.11.2016 kl 12:42

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER: Nylig sendte leder av tilsynsutvalget for Lillohjemmet - Ivar Christiansen - brev til Nordre Aker bydelsadministrasjon.

Gjennomgang av ansvarsområde

Han viste til en nylig laget brosjyre som deles ut til de i bydelen som ønsker og har behov for å kontakte tilsynsutvalget for hjemmetjenester. I brosjyren er tilsynsutvalgets ansvarsområde listet opp og det går frem at tilsynsutvalgets oppgave er å føre kontroll og tilsyn med hvordan hjemmetjenestene i bydelen fungerer.

Videre at utvalget blant annet skal påpeke forhold ved tjenestene som kan bedres.

– For at vi skal ha noen som helst forutsetning for å utføre det arbeidet vi er satt til må vi få en solid gjennomgang av vårt ansvarsområde. I og med at tilsynsutvalget for Lillohjemmet og tilsynsutvalget for hjemmetjenester er identiske og jeg er valgt som leder på Lillohjemmet, tar jeg dette initiativet, skriver Christiansen.

Oversikt er forutsetning

Som ber om at utvalget i løpet av svært kort tid får en gjennomgang av hva som er standarder for bydelen innen blant annet følgende ansvarsområder: Hjemmesykepleie, praktisk bistand, både kommunal og privat, fysioterapi, ergoterapi, hverdagsrehabilitering, dagsenter, støttekontakt og akerspsykiatri.

– Det er kun ved å ha en oversikt over hva som tilbys at vi kan ha en forutsetning for å påpeke hva som kan bedres, legger Christiansen til.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse