ANNONSE
Annonse

Tjuvholmen-priser på Nordberg

Luksus på Nordberg - toppleilighet med historisk bakgrunn. Foto: PRIVATMEGLEREN

Nå kan du sikre deg leilighet i Tandberg Radiofabrikks tidligere representasjonsbolig. For nesten 140.000 kroner kvadratmeteren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.11.2015 kl 13:35

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDBERG: For kort tid siden skrev Nordre Aker Budstikke om tidligere Tandberg Radiofabrikk på Brekke, som nå er kjøpt av Selvaag. Selvaag planlegger ikke færre enn 350 leiligheter i den tidligere radiofabrikken.

Nå er også en leilighet i representasjonsboligen til tidligere Tandberg Radiofabrikk til salgs. Leiligheten ligger i Nordbergveien, nordvest i Oslo.

LES OGSÅ: Sliten enebolig ble solgt seks millioner over takst!

Tandbergs tidligere representasjonsbolig. Foto: PRIVATMEGLEREN

Vebjørn Tandberg

– Bygget ble oppført av Vebjørn Tandberg i 1960 som representasjonsbolig for Tandberg Radiofabrikk og eget bruk. Eiendommen ble på 1980-tallet kjøpt av Trygve Hegnar - Periscopus - som benyttet eiendommen til kontor en periode og senere brukt som et aktivitetstilbud for ansatte i hans selskaper, står det blant annet i prospektet, utarbeidet av Privatmegleren ved advokat Odd Kalsnes.

Og interessen er stor: Mellom onsdag og fredag er annonsen vist over 19.000 ganger.

14,5 millioner kroner

Videre står det:

«Unik nybygget toppleilighet med gjennomgående meget høy standard, takterrasse på 40 kvadratmeter, heis, utsikt og to garasjer».

Eiendommen er beskrevet som attraktiv beliggende på Nordberg i et veletablert villaområde, med blant annet bra utsikt og gode solforhold. Og nær flotte turområder.

Leiligheten har blant annet tre soverom.

Men det koster litt å sikre seg luksusen på Nordberg - prisantydning og verditakst er 14,5 millioner kroner – for 106 kvadratmeter.

Tjuvholmen-pris

– Hva er grunnen til at leiligheten er priset så høyt – dette er jo Tjuvholmen-priser?

– Dette er en leilighet med eksepsjonelt flott standard, og langt over hva man kan forvente seg i en ny bolig. Her har man tatt den helt ut, men likevel med en veldig fin balanse. Ja, det er Tjuvholmen-priser, men her med kanskje enda bedre standard og man får mer for pengene. Ikke minst to garasjer, sier megler og advokat Odd Kalsnes.

LES OGSÅ: Her åpner Vinmonopolet nytt utsalg i Nydalen

Nyoppusset og klart for salg - den tidligere Tandberg representasjonsbolig. Foto: PRIVATMEGLEREN

– Mer «relaxed»

– Uten at jeg har de eksakte tallene foran meg akkurat nå, så er Nordberg ett av de områdene i Oslo som har steget mest i hovedstaden. Det er ikke mye til salgs i området. Jeg har lett etter hus for kunde fra Røa, som ønsker å flytte til Nordberg, siden før sommeren. Men ennå ikke funnet noe. Leiligheter er en direkte mangelvare i området.

Boligprisene i Nordre Aker har steget med 8,5 prosent de siste 12 månedene.

– Vi la prospektet på finn.no onsdag, og det har vært relativt mange telefoner så lang. Det er første gang vi selger en sånn type leilighet i dette området, og dette kan bli veldig spennende, sier Kalsnes.

Han fortsetter:

– Nordberg er et fantastisk flott område. Nære sentrum - nære Marka. Og med en mye mer relaxed atmosfære enn sammenlignet med andre steder, hvor det også koster å bosette seg. Verken direkte øst eller vest. Dette gjelder for hele beltet fra Adamstuen, Ullevål Hageby, Berg og opp til Nordberg.

Det er utbyggere som selger denne leiligheten, og den andre som blir større og for salg senere, i det tidligere Tandberg-huset.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

At prisnivået i Nordre Aker er høyt, viser disse boligene som er solgt langt over takst i år:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse