To 5-åringer forsvant fra barnehage – ble funnet under en sofa

To gutter ble meldt savnet fra en barnehage ved Ullevål Hageby. Politiet lette med helikopter. Nå er de til rette, hjemme hos den ene av guttene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.05.2016 kl 16:01

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL: «Politiet leter etter to gutter på 5 år som har forsvunnet fra området Ullevål Hageby» meldte politiet på Twitter like før klokken 14.45 mandag ettermiddag.

Signalement

Den ene gutten skal være kledd i skjorte og med et blått slips, han har trolig på en grønn/turkis jakke, har brunt kort hår og mørk bukse.

Den andre gutten har lyst kort hår, blå regnjakke med orange detaljer, sort utebukse og blå og gule joggesko.

Leter med helikopter

Operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Line Skott, forteller at politiet fikk melding klokken 14.21 om de forsvunnede guttene på fem år.

– Det var 15 minutter etter at de hadde blitt borte. De forsvant fra barnehagen de var i. Noe mer kan jeg ikke si rundt det akkurat nå. Vi leter med store styrker, og politihelikopteret vil også bistå, forteller Skott.

Som ellers viser til signalementet til de to guttene fra politets twitter.

– Vi har ingen indikasjoner på at det skal være noe kriminelt rundt dette, sier hun, og ber folk ta kontakt med politiet på telefon 02800 hvis de observerer de små guttene.

Funnet i god behold

Klokken 15.50 melder politiet at guttene har kommet til rette – de ble funnet under en sofa hjemme hos den ene. Der hadde de gjemt seg.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse