To barn forsøkt lokket inn i en bil

FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Rektor ved Grefsen skole har fredag sendt ut varsel til alle foreldrene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.03.2017 kl 15:32

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Nordre Aker Budstikke kjenner til at det er sendt ut informasjon på sms til foreldre ved Grefsen skole fredag, der det vises til en konkret hendelse.

Sort bil

"En sort bil har blitt observert rundt Morellbakken skole og to barn har blitt spurt om å sitte på, saken er meldt til politiet," skriver rektor Are Enger.

Han legger til at informasjonen kommer fra Morellbakken skole, og at han ikke har mer informasjon om hendelsen. Enger oppfordrer foresatte til å være litt ekstra på vakt.

Ikke info ved politiet

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med politiets operasjonssentral fredag formiddag, men det hat de ikke mer informasjon om hendelsen.

LES OGSÅ: Politiet etterlyser Katja Frost (49). Har du sett henne?

Morellbakken

Avisen har også vært i kontakt med Morellbakken ungdomsskole.

– Det gjelder to hendelser - en sent i forrige uke og en tidlig denne uken. To elever - to jenter - uavhengig av hverandre på vei til og fra Morellbakken, har fortalt om en sort bil som har kjørt sakte forbi, og begge fikk inntrykk av at den eller de som var i bilen, ønsket de inn i bilen, kommenterer rektor Siv Lande om hendelsene.

Tilfellene er meldt til politiet.

Rektor fortsetter.

– Morellbakken ungdomsskole er en ganske ny skole, vi har ikke opplevd dette tidligere. Men prosedyre er å varsle politiet om slike hendelser, sier rektoren videre.
Elever og forestatte ved ungdomsskolen er varslet.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse