ANNONSE
Annonse

– To bommer er bedre enn én

BOM: Det blir i hvert fall en bom i Kapellveien, for å hindre gjennomkjøring forbi skolen. Men kanskje blir det to. Foto: Grefsen skole

Bymiljøetaten sa til slutt ja til en bom i Kapellveien forbi Grefsen skole, bilister gir blaffen i gjennomkjøring forbudt skiltet. Men lokalpolitikerne vil ha to bommer - en i hver ende.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.02.2015 kl 11:00

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSEN: Rektor Anton Rygg ba Bymiljøetaten ta grep, og fysisk stenge Kapellvei-strekket forbi Grefsen barneskole. Skilting viste seg å ikke stoppe bilister fra å ta snarveien forbi skolen til og fra Storo, Grefsen og Kjelsås.

Skolen har skoleuteområde og idrettshall på andre siden av Kapellveien,altså elevene krysser veien for å komme til mer uteområde og gymsal.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Ifølge rektor Rygg sa først Bymiljøetaten nei til bom, men så snudde etaten. Stor var gleden både blant Grefsen skoles ansatte og elever, og sikkert også hos elevforeldrene, da det ble klart at det blir bom i Kapellveien.

To bommer?

Bommen kommer etter det vi har fått vite når telen i bakken blir borte, sa en fornøyd rektor til avisen i forrige uke.

Samme uke diskuterte også Nordre Akers lokalpolitikerne saken, i bydelsutvalget. De konkluderte med at det var like greit å få på plass to bommer i Kapellveien, en i hver ende av strekket forbi Grefsen skole. Forslaget blir spilt inn overfor Bymiljøetaten.

– Vi er naturlig nok alle sammen veldig glade for at det kommer opp bom. Mange bilister har gitt blaffen, og likevel kjørt gjennom, sa også Rygg til avisen i forrige uke.

Men nå foreslår altså lokalpolitikerne bom i hver ende.

To bedre enn en

- To bommer er bedre enn en bom, sier rektoren til avisen, som kommentar til det nye forslaget.

Les også: Jacob (17) fra Grefsen bak den nye Northug-låta til VM på ski

Det har vært mange ikke så hyggelige episoder, i forbindelse med ulovlig gjennomkjøring i Kapellveien, forbi skolen.

Også med høy hastighet.

Skjelt ut av sinte bilister

– Det ble så ille at vi til slutt satt ut søppelkassene ut i veien, for å i hvert fall få dempet farten på de som kjørte gjennom her ulovlig. Det resulterte i veldig mange ikke så hyggelige episoder. Vi har blitt skjelt ut av sinte bilister. I tillegg kjørte noen bare inn på skolegården, for å komme rundt søppelkassene, fortalte Rygg i forrige uke.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse