Tøft for Kjelsås og Lyn

2. divisjonsavdelingene 2013 er klare

JEVNT: Kjelsås-trener Eivind Kampen.

Kjelsås får mange turer til Østfold, mens Lyn kan se frem mot et skikkelig lokaloppgjør mot Frigg på Frogner stadion i neste års 2. divisjon.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.11.2012 kl 13:19

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

TØFFE BORTEKAMPER: Birger Rasmussen og Lyn får mange tøffe bortekamper i neste års 2. divisjon. FOTO: FOTO: Arild Jacobsen

OSLO: - Jeg tenker at det blir en ganske jevn serie. Det er få kasteballer, men også få klare favoritter, sier trener Eivind Kampen, som nylig skrev under for to nye år med Kjelsås.

Avdelingen består av Bærum, Molde 2, Vålerenga 2, Træff, Kvik/Halden, Østsiden, Moss, Birkebeineren, Kjelsås, Nesodden, Asker, Skarbøvik, Førde og Drøbak/Frogn.

- Bærum og Asker vil helt sikkert være i toppen i forhold til spillerstall og økonomi, og så ser det ut som om Birkebeineren holder på med noe spennende, sier Kampen.

- Hvordan ser det ut i Kjelsås?

- Ingen har har gitt seg foreløpig, og vi har resignert en del spillere - så det ser bra ut, sier Eivind Kampen.

Jevnt og tøft

For nyopprykkede Lyn blir det mange lange bussturer i avdelingen som består av Odd 2, Strømsgodset 2, Raufoss, Nybergsund, Gjøvik FF, Valdres, Tønsberg, Fram Larvik, Pors Grenland, Frigg, Lyn, Bossekop og Harstad.

- Ved første øyekast så ser dette ut som en jevn og tøff avdeling. Mange lag med ambisjoner. Samtidig er det heller ingen som skiller seg klart ut som noen kjempefavoritt, sier Lyn-trener Finn Bredo Olsen til www.lyn1896.no.

Treneren ser heller ingen åpenbare kasteballer i avdelingen.

- Det er ingen av disse kampene hvor vi tar poeng bare ved å møte opp, sier Bredo Olsen.

Les også: Lyn planlegger livet i 2. divisjon

Mange gode hjemmelag

Treneren tror det blir mange vriene bortekamper.

- Det som slår meg er at det blir flere knalltøffe bortekamper. Her er det mange klassiske hjemmelag som kun avgir poeng på hjemmebane noen få ganger i løpet av en sesong. Og et tøft lokaloppgjør mot Frigg.

- Vi sleit oss til seier over Raufoss 2 i hallen deres denne sesongen og skal helst være bedre enn førstelaget deres neste år. Forhåpentligvis dukker det opp en del folk i Lyn-farger når vi drar på tur, for her trenger vi all den støtten vi kan få fra tribunen, sier Finn Bredo Olsen.

Se det komplette oppsettet fra Norges Fotballforbund her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse