Tøft for Kjelsås og Lyn

2. divisjonsavdelingene 2013 er klare

JEVNT: Kjelsås-trener Eivind Kampen.

Kjelsås får mange turer til Østfold, mens Lyn kan se frem mot et skikkelig lokaloppgjør mot Frigg på Frogner stadion i neste års 2. divisjon.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.11.2012 kl 13:19

OSLO: - Jeg tenker at det blir en ganske jevn serie. Det er få kasteballer, men også få klare favoritter, sier trener Eivind Kampen, som nylig skrev under for to nye år med Kjelsås.

Avdelingen består av Bærum, Molde 2, Vålerenga 2, Træff, Kvik/Halden, Østsiden, Moss, Birkebeineren, Kjelsås, Nesodden, Asker, Skarbøvik, Førde og Drøbak/Frogn.

- Bærum og Asker vil helt sikkert være i toppen i forhold til spillerstall og økonomi, og så ser det ut som om Birkebeineren holder på med noe spennende, sier Kampen.

- Hvordan ser det ut i Kjelsås?

- Ingen har har gitt seg foreløpig, og vi har resignert en del spillere - så det ser bra ut, sier Eivind Kampen.

Jevnt og tøft

For nyopprykkede Lyn blir det mange lange bussturer i avdelingen som består av Odd 2, Strømsgodset 2, Raufoss, Nybergsund, Gjøvik FF, Valdres, Tønsberg, Fram Larvik, Pors Grenland, Frigg, Lyn, Bossekop og Harstad.

- Ved første øyekast så ser dette ut som en jevn og tøff avdeling. Mange lag med ambisjoner. Samtidig er det heller ingen som skiller seg klart ut som noen kjempefavoritt, sier Lyn-trener Finn Bredo Olsen til www.lyn1896.no.

Treneren ser heller ingen åpenbare kasteballer i avdelingen.

- Det er ingen av disse kampene hvor vi tar poeng bare ved å møte opp, sier Bredo Olsen.

Les også: Lyn planlegger livet i 2. divisjon

Mange gode hjemmelag

Treneren tror det blir mange vriene bortekamper.

- Det som slår meg er at det blir flere knalltøffe bortekamper. Her er det mange klassiske hjemmelag som kun avgir poeng på hjemmebane noen få ganger i løpet av en sesong. Og et tøft lokaloppgjør mot Frigg.

- Vi sleit oss til seier over Raufoss 2 i hallen deres denne sesongen og skal helst være bedre enn førstelaget deres neste år. Forhåpentligvis dukker det opp en del folk i Lyn-farger når vi drar på tur, for her trenger vi all den støtten vi kan få fra tribunen, sier Finn Bredo Olsen.

Se det komplette oppsettet fra Norges Fotballforbund her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon