ANNONSE
Annonse

Tord og Tobias fikk Norges kuleste sommerjobb

Foto: Foto: Anita Bakk Henriksen

I seks uker skal de to studentene fra NTNU teste alle mulig slags gadgets for Elkjøp. De er begge enige om at de har landet drømmejobben i sommer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

ULLEVÅL: - Vi har blant annet testet denne her, sier Tord Overå (22) fra Smestad, og viser frem en epilator, som er en relativt smertefull måte å fjerne uønsket hår på.

- Vi testet den på leggen, det var ganske vondt, og jeg har ingen planer om å prøve den noen andre steder på kroppen, men det fungerte jo, sier han og viser frem et hårløst felt på leggen.

Hittil har de to studentene fra NTNU testet en 10-11 produkter som blant annet smartklokker, telefoner, høytalere, og systemkameraer.

Anmelder alle produktene

- Telefonenen har vi brukt som våre egne i et par uker nå, slik at vi kan gi en beste mulig vurdering og anmeldelse av produktet, forteller Tobias Martinsen (21) fra Slemdal.

En grundig anmeldelse gjøres av hvert produkt, og studentene lager i tillegg en video som legges ut på Facebook. Selve prosessen får de bestemme selv, og de er hittil fornøyde med resultatet.

- Jeg tror vi lager anmeldelser av en høyere kvalitet enn de kanskje forventet, men det har kun vært positive tilbakemeldinger på det. Tross alt bedre med kvalitet enn kvantitet, sier Tobias.

#OSLOJOBB: VETERINÆR: - Vi går ekstremt langt for dyrene våre

Måtte teste spraytan

På Facebook oppfordret de leserne til å komme med tips til produkter som bør testes, noe de muligens angret litt på i etterkant.

- Veldig mange mente vi burde teste spraytan, så da gjorde vi det. Den var faktisk ganske enkel å bruke, og for å sjekke hvor godt den fungerte skrev vi Elkjøp på ryggen til Tobias slik at vi kunne seg fargeforskjellen, sier Tord og smiler.

VIDEO: HER TESTER TORD OG TOBIAS SPRAYTAN

Sommerjobben er et utmerket tilskudd til CV-en for begge to som studerer produktutvikling og produksjon på NTNU.

- Vi fant først ut på den aller siste intervjurunden at vi går på samme linje, så det var jo litt morsomt, sier Tobias.

Iveren lyste i øynene

Det var kun tilfeldigheter som sørget for at de to søkte sommerjobb, noe de nå er veldig glade for.

- Da jeg søkte på jobben hadde jeg egentlig ingen tro på at jeg kom til å få den, men jeg måtte jo prøve,  sier Tobias Martinsen.

Sommekollega Tord Overå nikker samtykkende.

- Samme her. Vi var begge sikre på at tusenvis av unge kom til å kaste seg over denne muligheten, og at sjansen derfor var veldig liten, sier han.

Kommunikasjonssjef i Elkjøp, Øystein Andre Schmidt er veldig fornøyd med at det ble akkurat Tord og Tobias som ble valgt ut.

- De virket umiddelbart veldig engasjerte, iveren lyste i øynene på dem begge og de viste tidlig at de kunne kombinere effektiv jobbing med det å få til et kreativt og underholdende sluttprodukt. I tillegg fremstod både Tord og Tobias som glade og reale karer som var klare for å jobbe hardt for å få til gode og oppfinnsomme produkttester, sier Schmidt.

LES OGSÅ:

Årets kuleste sommerjobb!

Droppet ut av italiensk superskole for å satse på livet som gründer

- Balletten er livet mitt

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse