Innsamling og stor konsert: Trenger bøssebærere til kreftsaken

Grammofoneriet spiller også på konserten på Engebråten søndag 13. mars - fra venstre: Magnus Finnanger (trommer), Oskar Guthushagen (gitar og piano), Pauline Östgård (vokal), foran Anders Krøger (cello og piano), Fredrik Jangås (bass). FOTO: Marius Kaniewski

– Bli med på en hyggelig tur i nærmiljøet på en og en halv time? oppfordrer arrangør av Krafttak for kreft lokalt, Garderobefosilene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.02.2016 kl 14:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER: For åttende gang, inviterer Garerobefosilene til Krafttak mot kreft-aksjon. Samarbeidspartnere er Nordre Aker Musikk- og Kulturutvalg og NORILCO, en av Kreftforeningens 14 pasientforeninger.

LES OGSÅ: Til min gamle far: Jeg er imponert!

– Vi samler inn penger til kreftsaken. Utlevering av bøsser skjer på Engebråten Ungdomsskole fra klokken 16.00, søndag 13. mars. Etter innsamlingen blir det stor konsert i festsalen på skolen, inviterer Asbjørg Hammer i Garderobefosilene.

Se bildet større

Grefsen Pikekor kommer og bidrar til kreftsaken. FOTO: KRAFTTAK MOT KREFT

– Flere bøssebærere

– Vi trenger flere bøssebærere. Det er en hyggelig tur i nærmiljøet på rundt en og en halv time, og alle rekker konserten etterpå, lover Hammer.

Pengene fra årets Krafttak mot kreft-aksjon går til å gi dem som ikke kan bli friske av kreft, flest mulig gode år sammen med dem de bryr seg om, gjennom livsforlengende og lindrende behandling.

Og det var ikke lite musikantene samlet inn i fjor.

LES OGSÅ: Hva skjedde? Fra steinalderen til Storo

45.000

– Totalresultatet for vår del av aksjonen i 2015 var kr 45 000. Klarer vi å sette ny rekord i år? satser Asbjørg og Garderobefosilene på.

De som vil bidra til kreftsaken, kan melde seg direkte til Jorid Haavardsholm, telefon 91322174, mail: haavardsholm@outlook.com.

Variert

– Konserten har et spennende og variert program med deltakere fra bydelen i alle aldersgrupper, forteller Hammer.

Se bildet større

Garderobefosilene arrangerer og stiller selvsagt også med musikalsk bidrag. FOTO: KRAFTTAK MOT KREFT

Årets artister er dansere fra Den norske ballettskole, Kirkens barnekor LUDO, Grefsen Pikekor, Bandet Grammofoneriet, Giulia Chiara Vestri m/vokal og gitar, trombonisten Johannes Gustavsen fra Kjelsås Skoles Musikkorps og veterankorpset Garderobefosilene Grefsen-Kjelsås.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse