Trenger en million varme kroner

Kjelsås fotball drømmer om varme - selger andeler i kunstgresset.

 

Kjelsås fotball drømmer om varme under det kommende nye kunstgresset på «Stadion», og vil selge andeler i gresset.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.03.2014 kl 07:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: I desember fikk Kjelsås Fotballklubb gla'nyheten om at Grefsen Stadion er med i kommunens budsjett for 2014, for rehabilitering av det gamle kunstgresset på Grefsen Stadion.

Fotballklubben teller hele 1100 medlemmer.

Les også: Drikkestasjon i Maridalen?

- Stort løft

- For å gi et enda bedre tilbud til store og små, så vil vi nå prøve å samle inn så mye penger som mulig, slik at vi i tillegg også kanskje får til undervarme under det nye kunstgresset, sier fotballsjef i Kjelsås Idrettslag, Dag Halvorsen.

Les også: Savnet Kjelsåsgutt dukket opp hjemme

- Undervarme på stadion vil innebære et stort løft når det gjelder våre treningsforhold og vårt aktivitetsnivå på vinterstid, legger Halvorsen til.

Varme koster

Men undervarme koster mye penger.

- For å få til dette, uten å måtte kutte i klubbens øvrige daglige kostnader, eller være avhengig av å leie ut mye banetid til andre klubber, så er vi avhengig av felles innsats. Får vi til en million i egenkapital, så kommer vi langt. Derfor har vi nå satt i gang et andelssalg til privatpersoner og næringsliv, forteller Halvorsen.

Han forteller videre at totalinvesteringen for undervarme er på rundt 3.5 millioner kroner, og at klubben "grovt sett" satser på en tredjedel i egenkapital, en tredjedel i lån, og en tredjedel i spillemidler.

I løpet av de siste årene har anleggssituasjonen i Kjelsås Fotball gjennomgått en omfattende forbedring. Først kunstgress i Myra, og i fjor kom kunstgress - uten varme - på plass på Myrerjordet.

Mer info: Kjelsås Fotball

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse