Hett boligmarked: Trenger ikke annonsere engang

GREFSENVEIEN: Dette hvite huset i Grefsenveien ble solgt uten en eneste krone brukt på markedsføring. FOTO: PRIVATMEGLEREN

Selgerne hadde dårlig tid. Megleren sjekket litt i kunderegisteret, og vips var huset solgt til langt over takst.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.04.2015 kl 09:09

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Ekspertene kan diskutere boligpriser og tendenser i markedet så mye de vil. Men det ser ut til at gode eiendommer uansett går unna som varme vafler.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Hadde ikke tid

– Dette er et hus som eierne ønsket å selge, etter en stund å ha leid det ut. Selgerne hadde ikke anledning til å rydde og tømme huset på en god stund, eventuelt før bilder, annonsering, visning og salg, forteller megler Hans Petter Brorson i Privatmegleren AS.

Som sjekket litt rundt i kundedatabasen til meglerfirmaet.

Les også: I kveld - slaget om hovedstaden: Til daglig bestevenninner og samboere, erkerivaler på banen

Kundedatabase

– Det ble i stedet bestemt å prøve å samle sammen interessenter fra kundebasen vår, og droppe annonsering og vanlig markedsføring, forteller megleren videre.

Han fortsetter.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Ikke shinet

– Etter en tids utleie, og med samme møbler og inventar på plass, så var jo ikke akkurat boligen stylet og shinet for visning. Likevel, vi sendte ut til ca. 200 interessenter fra kundedatabasen, det kom 21 personer på den ene visningen vi arrangerte utfra våre henvendelser, forteller Brorson.

Det var tirsdag megleren fikk oppdrag om å selge huset. Det ble arrangert visning i forrige uke, og mandag var huset solgt. Til 8.3 millioner kroner, hele 1.3 millioner over verditakst og prisantydning - 7 millioner.

Ikke en krone på markedsføring.

Les også: Kjøpte for 800.000 - nå selger de for 14.5 millioner

– De gode objektene går bra uansett. Likevel, å selge så mye over takst, uten å bruke noe penger på markedsføring, er jo helt utrolig. Man kan jo nesten spørre seg om det kanskje er like greit i enkelte tilfeller, med gode objekter, om man nesten kan droppe ordinær markedsføring og går rett til aktive interessenter, sier han

Huset i Grefsenveien 123 er bygget i 1956, BRA er 226 kvadratmeter, P-rom 129 kvadratmeter. Boligen har behov for tidsmessige oppgraderinger. Tomta er på vel 900 kvadratmeter.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse