– Trenger noter og seminar

– Vi trenger nye noter og støtte til seminar, forteller Tori Bakke på vegne av Markakoret.

Nordmarka Velforening skal dele ut 150.000. - Vi har søkt om penger til nye noter og seminar, forteller Tori Bakke i Markakoret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

MARIDALEN: I bystyrebudsjettet for 2009 er det avsatt 150.000 kroner som «særskilt tildeling» til Nordmarka Vel - vellet skal videre dele ut pengene, som skal «fremme bosetting i Nordmarka». Og det er bydel Vestre Aker som administrerer ordningen.

Nye noter

Markakoret i Maridalen er en av flere søkere.

– Vi søker hvert år vi - dette blir jo å regne som på lik linje med andre frivillighetsmidler. I år har vi ingen veldig store prosjekter på gang, foruten vår faste julekonsert. Men vi skal jobbe mot en større konsert i 2010 - Rutter's requiem - og trenger penger til blant annet nye noter, notestativ, samt støtte til et seminar for videreutvikling av koret. Vi har søkt om 7.000 kroner, forteller avtroppende leder av Markakoret, Tori Bakke.

Bosetting og livskvalitet

Blant annet heter det i tildelingskriteriene: «...Nordmarka er definert som: området innenfor bommene i Nordmarka. Bosetning er definert som: Fastboende tilknyttet nordmarksmiljøet... Midlene skal benyttes til tiltak som bygger opp rundt fast bosetning i Nordmarka og som skaper bedre livskvalitet for de fastboende og derigjennom virker til det beste for hele byens befolkning»

Søknadsfristen gikk ut 1. mars og søknadene skal behandles i løpet av april. Markakoret håper på tildeling, som i fjor.

– Det hadde vært gøy om marka kunne brukt Markakoret mer enn i dag. Vi har et variert repertoar, og vi kan spe på med noen markaviser også! sier Tori.

Bydelsstøtte?

– I tillegg søker vi også hvert år støtte fra bydelens frivillighetstildeling - kr 7.000,- derfra også. Noen andre «potensielle» lokale støtteordninger er det egentlig ikke, sier Tori.

Markakoret ble startet i 1987 og har sin opprinnelse og tilholdssted i Maridalen.

– Medlemmene er fra både dalen og utenfra. Vi øver i Maridalen Kirke hver onsdag, og tar gjerne i mot flere medlemmer - fortrinnsvis menn, oppfordrer Tori.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon