ANNONSE
Annonse

Truet Tor (70) med kniv, ville ha bilen hans

Tor Hilton, og Coop Prix på Kjelsås

Nå etterlyser Tor Hilton kvinnen som hjalp han i forbindelse med den forferdelige hendelsen han ble utsatt for, torsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.06.2017 kl 10:22

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Tor Hilton (70) forteller om den grusomme hendelsen han ble utsatt for ved Coop i Kjelsåsveien, torsdag morgen.

– Jeg kjørte inn til Coop, og parkerte. Jeg skulle hente en pakke på postkontoret, en TV, forteller han.

Han parkerte ved siden av avfallscontainerene på plassen.

– Helt vanlig mann

– Da kom det en helt vanlig mann, 35-40 år, bort til meg da jeg skulle ut av bilen. Han så helt straight ut, pene klær og så helt normal ut. Han sa at han synes at jeg hadde fin bil, forteller Tor.

– Jeg husker at jeg svarte, ja, den holder vel et par år til.

Tor fortsetter:

– Jeg begynte å legge ned baksetene, til TV-en jeg skulle hente. Så gikk jeg inn på postkontoret. Da jeg kom tilbake til bilen, legger jeg TV-en inn, og setter meg inn bilen. Så setter plutselig denne mannen seg inn i bilen også.

Tor Hilton, fra ferie. Foto: PRIVAT

Dro frem kniv

– Han dro frem en Morakniv, og holdt den kun få centimeter fra meg. Jeg sa: "Hva faen gjør du her!" Han ville ha nøklene, jeg ba han pelle seg ut. Men så tenkte jeg at det kanskje var lurt om jeg kom meg ut av bilen, forteller Tor videre.

Som kom seg ut av bilen, med bilnøklene.

– Man blir jo preget av en sånn hendelse, men jeg fikk vinket til meg en yngre dame som kom kjørende i en grå Caravelle, med et barn i bilen. Mannen med kniven skjelte meg ut, og gikk nedover Kjelsåsveien, mens damen fikk hjulpet meg til å få ringt politiet, forteller Tor videre.

Her skjedde hendelsen i går, torsdag. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Vil takke

Politiet var på plass i løpet av veldig kort tid. Og etter å ha vist bilde til Tor, så kunne han bekrefte at det var samme mann som hadde truet han i bilen. Politiet pågrep mannen i nærheten, ikke mange minuttene senere.

– Nå etterlyser jeg kvinnen, jeg må takket henne for hjelpen, sier Tor og håper at han gjennom lokalavisa kan få kontakt med den hjelpsomme damen.

Oppdatert: Lørdag morgen forteller Tor Hilton til Nordre Aker Budstikke at han nå har fått kontakt med kvinnen.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse