Tusenvis av nye Budstikke-lesere

Denne gjengen lager tre lokalaviser hver uke, på trykk og på nett. Denne uken feiret de 10.000 flere lesere for Nordre Aker Budstikke, Ullern Avis og Akersposten. Foto: Ingvild Liadal

Nordre Aker Budstikke får stadig nye lesere. I siste offisielle måling har avisen 19.000 lesere hver torsdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.02.2010 kl 14:12

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NORDRE AKER: Lokalavisene Oslo AS er i vinden, og for de tre avisene som holder hus på Røa, Nordre Aker Budstikke, Ullern Avis og Akersposten, var nyhetene tidligere denne uken om de nye lesertallene en god grunn til å feire med kake! Tallene fra Gallups Forbruker/Media-undersøkelse viser at de tre avisene har fått tilsammen 10.000 nye lesere siden den forrige målingen høsten 2009.

– Det er utrolig gledelig at avisene på Røa øker med samlet 10.000 lesere i Forbruker/Medias tall. Det gir et signal om at avisene treffer sitt publikum, og dette inspirerer selvsagt til å stå på videre for å lage gode lokalaviser, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo.

Lokalavisene Oslo som gir ut aviser i alle Oslos bydeler styrket seg også totalt sett, og når nå hver uke 227.000 lesere i snitt i den siste offisielle lesertallsmålingen for alle norske aviser.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse