Tuva fra Korsvoll ble best på BI

Tuva mottok diplom og bilde, sammen med et stipend på 15.000 kroner. FOTO: MARTIN UTENG/HANDELSHØYSKOLEN BI

Tuva Ramsøe Bredesen er uteksaminert som beste bachelor-student i Økonomi og Entreprenørskap-studiet, og er dermed blant de beste av 400 ferdigutdannede BI-studenter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.09.2016 kl 14:57

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALEN: 7. og 8. september mottok over 400 ferdigutdannede studenter sitt vitnemål under bachelor-gradueringen ved Handelshøyskolen BI i Nydalen.

Under seremonien ble årets beste bachelor-studenter kåret, til stor glede for Tuva Ramsøe Bredesen fra Korsvoll.

Strålende resultater

– Jeg ønsker å gratulere Tuva med utmerkelsen som en av de beste studentene på Bachelor of Science-kullet for 2016 ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Tuva har gjennom strålende resultater vist hva man kan få til med hard jobbing og en dedikert holdning til studiene, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand, i en pressemelding.

Flere hundre Bachelor of Science-studenter som avsluttet sin grad våren 2016 var samlet på Handelshøyskolen BI onsdag og torsdag 7. og 8. september. Med familie og venner som tilskuere fikk de nyutdannede studentene utlevert sine vitnemål av rektor Inge Jan Henjesand.

Se bildet større

BI-rektor Inge Jan Henjesand. FOTO: MARTIN UTENG/HANDELSHØYSKOLEN BI

LES OGSÅ: BI puster NHH i nakken: – Nå frykter de oss

15.000 kroner i stipend

I tillegg til diplom mottok Bredesen et stipend på 15.000 kroner, samt et maleri fra stiftelsen Den Norske Handelsstands understøttelsesforening, som et bevis på sine fremragende resultater fra bachelorutdanningen.

22-åringen har tatt sin bachelorgrad i Økonomi og Entreprenørskap. Det kommende året skal Bredesen ha studiefri og opparbeide seg litt relevant erfaring, før hun setter i gang med masterstudier høsten 2017.

– Å motta denne utmerkelsen har var veldig stas, og ikke minst motiverende for videre studier! Det er hyggelig at alt det harde arbeidet blir lagt merke til og satt pris på av skolen på denne måten, sier Bredesen.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse