TWIST tar form

Teaterforestillinger er noe av det man kan oppleve i Nydalen 3.-8. november. Her fra en tidligere Riksteater-oppsetning av Kardemomme by. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

TWIST – bydelens kulturarrangement i Nydalen begynner å ta form – gled dere Nordre Aker-beboere!

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: "TWIST" er navnet på bydelens kulturarrangement i Nydalen 3.–8. november. Utgangspunktet for samarbeidet er en internasjonal teaterfestival Riksteateret arrangerer i Oslo, og teaterarrangementene inngår i Nydalen Twist.

Fokus på lokale kunstnere

Etter planen skal blant annet BI arrangere "åpen dag", og "Gründerskole". Historielaget skal arrangere byvandring. Det planlegges bokkafé, konserter, danseforestillinger, og muligens en kunstutstilling.

– Viktig å få med de lokale kunstnerne, skjøt Lill Pleym (SV) inn under kultur- og oppvekstkomiteens behandling av saken i forrige uke.

I tillegg vil det bli arrangert en talentkonkurranse. Og ansvarlig for påmeldingen – er nettopp Nordre Aker Budstikke!

Satt av 90.000 kroner

Preben Winger fra Nordre Akers administrasjon redegjorde ytterligere om planene for komiteen. Blant annet kunne han fortelle at det er satt av rundt 90.000 kroner til arrangementet.

Men leder av kultur- og oppvekstkomiteen, May -Brith Døssland (V), ønsket også at utdeling av bydelsprisen blir en del av arrangementet. Rundt 10.000 kroner er satt av i gave til en som fortjener prisen. Komiteen tok for øvrig saken til orientering, og sender den videre for behandling i bydelsutvalget.

Bydel Sagene var også invitert til å delta ved årets TWIST-arrangement, men måtte ifølge administrasjonen si nei takk av "kapasitetsmessige årsaker."

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse