ANNONSE
Annonse

Tydelig stil teller

Interiørbutikkene henger seg ikke opp i trendene, de er opptatt av å formidle et tydelig stiluttrykk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2010 kl 15:46

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LILLEAKER/TÅSEN: – Interiørtrendene er vi ikke så opptatt av, men vi videreutvikler vår varepakke og vårt konsept hele tiden. Vi er veldig tydelige på vårt stiluttrykk. Vi har valgt å konsentrere oss om den "casualle stilen," som gir rommet en uformell og hyggelig tone, det landlige med romantiske og maritime innslag. Møblene er rustikke, gammeldagse og røffe, sier Roar Skjelland, driftssjef i Home & Cottage.

Sist fredag åpnet kjeden en ny butikk på CC Vest, deres tiende butikk i Norge.

Ressurssterk kjøpergruppe

– Vi opplever CC Vest som et veldig bra senter med en ressurssterk kjøpegruppe og et relativt voksent publikum. Vi er opptatt av at våre butikker skal ligge i et kjøpesenter. Vi er avhengig av at mange besøker butikken vår, fordi "impulskjøpsgruppen" er så stor. Folk kjøper gjerne interiørprodukter, pynteting, sengetøy, håndklær og knagger som de synes er kule, sier Roar Skjelland, Home & Cottages driftssjef.

Butikk med særpreg

Birgitte Nordbrenden, eier av Moio på Tåsen Nærsenter, lar seg heller ikke styre av trenden.

– Jeg er mer opptatt av å skape en tydelig stil i butikken enn å fokusere på det som er hipt. Men man slipper ikke unna det som er trendy, smiler hun.

Hun liker spesielt godt det industrielle, altså litt grovere og tøffere ting.

– Mest stolt er jeg av at jeg har klart å lage en butikk med litt særpreg. Folk synes det er veldig koselig å komme hit, sier Nordbrenden.

1. november i fjor åpnet Moio dørene, og da inneholdt butikken cirka 80 prosent klær og 20 prosent interiørartikler.

Produserer selv

Nordbrenden produserer og importerer selv flere av interiørartiklene som finnes i hennes butikk.

– Alle metalltingene, som bord og hyller har jeg satt i produksjon. Disse medisinskapene er konstruert etter gamle franske medisinskap. Og de gamle behandlete plankene som brukes som hyller og bordflater har jeg fått av den snille bonden Arvid på Hurum. Det er en flott form for gjenbruk, sier Nordbrenden.

Lyst salg

Moio selger mest klær, men egenproduserte bord, metallskap og hyller går også unna.

– Salget har vært veldig bra, og jeg holder på å fylle på med flere interiørartikler. Jeg har solgt overraskende mye lys, sier Nordbrenden.

Home & Cottage tror også på godt salg i sin nye butikk på kjøpesenteret CC Vest.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse