ANNONSE
Annonse

Uenige om tiden

Ullevaal stadion AS og Vital Eiendom eier hver sin del av parkeringsområdet på Ullevaal. Men de to selskapene har aldri blitt enige.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2009 kl 10:07

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

ULLEVAAL STADION: - Det er en tåpelig løsning, og ikke tilfredsstillende overfor kundene, som opplever Ullevaal stadion som en helhet, sier Jack Hemmestad jr., direktør for «fotballdelen» av Ullevaal stadion.

Overrasket

Kjøpesenteret er det Vital Eiendom som eier. Ifølge markedssjef Atle Norheim i Vital, var det de som først innførte parkeringsregulering på sitt parkeringsområde, med en times gratisparkering.

- Vi ble svært overrasket da Ullevaal stadion innførte parkeringsregulering med 1,5 times parkering utenfor ICA, sier Norheim.

- Vi visste at det kom til å bli støy med denne ordningen. Jeg har kreditert Vital flere ganger for kunder som har fått bøter. Det er ikke kundenes feil at det er et slikt rot, sier Hemmestad.

- Vi har prøvd å få 1,5 times gratisparkering på alle plassene, også Vital sine, slik at parkeringsplassene på bakkeplan er samkjørte. Vi tror at kundene ønsker å rekke å handle i flere butikker, men også gå og trene, eller på kafé, sier han.

- Det er uheldig sånn det er i dag. Ingen er tjent med misforståelser, sier Norheim, som likevel mener det var en nødvendighet å innføre parkeringsregulering. Tidligere ble parkeringsplassene benyttet av folk som ikke skulle til stadion, blant annet som pendlerparkering, og sentereieren ønsket et bedre parkeringstilbud for sine kunder til sentere.

Dialog om fellesparkering

Både Norheim og Hemmestad bekrefter at de to selskapene i lengre tid har vært i dialog om en felles parkeringsordning på bakkeplan.

- Jeg håper vi har en enhetlig løsning på plass i løpet av kort tid - før oktober, sier Norheim.

I oktober, i forbindelse med ferdigstillelsen av stadion, vil nemlig problemet være «løst». Da vil Vital kun ha noen få parkeringsplasser på bakkeplan, men åpner nytt P-hus med 600 plasser. Ullevaal stadion AS beholder sine plasser på bakkeplan.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse