Ullevål klar for bandyfinale

Møter Stabæk søndag

Ullevål slo Sarpsborg i tre av fire kamper og møter Stabæk søndag. Foto: FOTO: SIGURD KLIPPENBERG

Ullevål er klare for sin første NM-finale siden sesongen 1979/80. Søndag står Stabæk på andre banehalvdel.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

OSLO: Finalemotstander for 33 år siden var Mjøndalen, en finale bruntrøyene vant med 3-0.

Den siste av Ullevåls så langt tre kongepokaler ble vunnet i 1979 da Mjøndalen ble beseiret med 3-1 i finalen.

Og trener Espen Johansen har stor tro på at Ullevål kan hente hjemme gullmedaljen søndag.

- Hele laget er klar for finalen. Det er god stemning og optimismen råder, sier han til dittOslo.

LES OGSÅ: Ullevål tok seriesølv

Selv om laget har tapt tre av fire oppgjør mot Stabæk i årets serie, mener treneren at laget har gode sjanser søndag.

- Forrige kamp mot Stabæk vant vi 9-6. I tillegg har vi spilt bra i sluttspillet og vi vant tre kamper på rad mot Sarpsborg i semifinalen, sier Johansen.

- Spillerne er i god form og jeg tror det blir et åpent oppgjør.

Ullevål tok i år sølv i serien, kun to poeng bak nettopp Stabæk. Og treneren mener det var på tide at de endelig skal spille finale igjen.

- Det er 33 år siden sist vi var i en finale. Stabæk har spilt sju finaler på rad og vunnet seks. På papiret er det David mot Goliat.

- Hvordan blir det å spille på Stabekkbanen?

- Vi har vunnet på samtlige baner i Eliteserien i år. Det er meldt fine forhold søndag, så jeg tror det blir mange tilskuere fra begge lag, sier Espen Johansen.

NM-finalen spilles søndag 10.mars kl.18.00 på Stabekkbanen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon