Ullevål-spillere på landslaget

Hele fem spillere fra Ullevål er tatt ut til Norges U-17 landslag i bandy som skal spille EM i Finland 3.-5. februar.

LANDSLAGSDEBUTANTER I BANDY: Trener Anders Bakke (t.v) tar med seg Martin Engh , Jonas Tjomsland, Christen Rieber, Fritdjof Alestrøm og Ola Skåre til Finland for å spille EM for Norges U17-landslag i bandy. Fredrik Rød er hjemmeværende reserve. FOTO: FOTO:ANDREAS LINDBÆK

Hele fem spillere fra Ullevål er tatt ut til Norges U-17 landslag i bandy som skal spille EM i Finland 3.-5. februar.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

BERGBANEN: Ullevålspillerne Martin Engh (Røa), Jonas Tjomsland (Nordberg), Christen Rieber (Røa), Fritdjof Alestrøm (Frogner) og Ola Skåre (Ullevål) skal alle debutere på Norges U17-landslag i Bandy under EM i Finland 3.februar.

- Det kommer til å bli morsomt. Vi skal debutere på landslaget og det er spesielt. Det er stort, sier Martin Engh.

Driver godt

I 16-mannstroppen har trener Anders Bakke funnet plass til hele fem spillere. De øvrige er fra Solberg (7), Stabæk (3) og Västerås (1).

- Vi (Erik Langmo og Tor Tveter er med i trenerteamet journ.anm) har trålet spillermarkedet i over 1,5 år og kommet frem til denne troppen. I Oslo har det blitt en entusiasme i bandymiljøet ettersom de har fått mange kunstisbaner her, sier Anders Bakke.

Kaptein Jonas Tjomsland er stolt over at det er så mange spillere med fra Ullevål og mener at kontinuiteten over flere år er hovedårsaken til dette.

- Vi har alle trent hardt og mye for å komme med. Spillerne har holdt sammen hele tiden. Det har vært kontinuitet både på trener og spillersiden, sier Jonas, som også har vært fast inventar på Ullevåls A-lag denne sesongen.

- Det går mye fortere og forhåpentligvis er jeg forberedt på nivået som venter i EM. En nyttig erfaring, sier han.

Håper på finale

Ullevål har også hatt en bra sesong så langt, hvor de har scoret over hundre mål og kun sluppet inn 10. Men laget har slitt mot Solberg i både i NM-serien og cupene de har vært med i.

Nå skal de stå side ved side med flere av de spillerne når de møter Russland, Sverige og Finland.

- Målet er finaleplass. det er ikke vits å sikte noe lavere., sier Anders Bakke.

Norge møter Sverige fredag, mens Finland og Russland står på andre siden lørdag. Finalen og bronsefinalen spilles søndag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse