Kaster eget styremedlem: Underslag i Bastionen

 

Bastionen politianmelder eget styremedlem for underslag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.08.2008 kl 22:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Tekst: Marte Kristiansen

ULLEVÅL: Støyen rundt det økonomiske rotet i Lyn har knapt lagt seg før supporterklubben Bastionen følger etter. Et av klubbens styremedlemmer er permittert med umiddelbar virkning, etter at han angivelig skal ha underslått supporternes penger.

Etter det Nordreakerbudstikke.no kjenner til har styret i supporterklubben politianmeldt et av sine egne styremedlemmer for underslag.

- Det ligger i sakens natur at det er alvorlig når vi har valgt å politianmelde, sier leder av Bastionen, Tjøstel Lindøe, til Nordreakerbudstikke.no.

Bastionenledelsen ønsker foreløpig ikke å gå ut med hvor store summer som er underslått, eller hvordan dette skal ha foregått. Men i følge kilder Nordreakerbudstikke.no har vært i kontakt med skal det dreie seg om over 50 000 kroner. Ledelsen i Bastionen er svært ordknappe, og ønsker ikke å bekrefte eller avkrefte noen av opplysningene.

- Jeg ønsker ikke å gå ut med detaljer i saken før våre medlemmer er orientert om saken, sier Lindøe.

Det er et enstemmig styre som står bak avgjørelsen om å permittere styremedlemmet. De vil orientere Bastionens medlemmer på et ekstraordinært årsmøte, neste torsdag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse