Ung kvinne ranet på Korsvoll

Kvinnen har drevet med kampsport, og tok opp jakten på gjerningsmannen.

 

Torsdag kveld ble en ung kvinne ranet i ellers så fredlige Korsvoll terrasse. - Jeg har drevet med kampsport, og tok opp jakten, sier den uredde kvinnen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.01.2014 kl 23:59

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KORSVOLL: Torsdag kveld, i syvtiden, gikk den unge kvinnen oppover Korsvoll terrasse, samtidig som hun snakket i telefonen.

- Jeg så en skygge bak meg, og plutselig kjente jeg en arm rundt halsen. Jeg så at det var en mørk mann. Han rev mobilen ut av hånden min, forteller den unge kvinnen, som ikke ønsker å stå frem med navn og bilde.

Les også: Dømt for to ran av samme kiosk

Kamsport

- Jeg har drevet mye med kampsport, så jeg ble ikke umiddelbart redd, og tok opp jakten på han da han løp fra stedet. Jeg løp etter han gjennom flere hager i området, og til slutt stoppet han, og sto klar til kamp. Jeg slengte så posen jeg hadde i hånden i ansiktet hans. Da stakk han, og jeg prøvde igjen å følge etter, men ramlet. Så var han borte, forteller den unge kvinnen som i kveld blir avhørt av politiet.

Les også: Over halvparten av alle ran begås i Oslo

Signalement

Operasjonsleder Thor Grøttum kan fortelle at signalementet på gjerningspersonen er mann av utenlandsk opprinnelse, ca 30 år, i underkant av 170 cm høy. Han var iført tynn sølvaktig lysegrå/blå boblejakke, hettegenser, joggebukselignende bukse, ikke hodeplagg.

- Vi har hatt mye ressurser på stedet, men har nå trappet ned. Men etterforskningen fortsetter, sier Grøttum.

Flere saker fra dittOslo:

Slipper fengsel fordi han er «svært overvektig»

Både regjering og amerikanere lytter til Linda og Hege

Oslo Kino fjerner honnørrabatten: - De med dårligst råd får heller komme på dagtid

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse