ANNONSE
Annonse

Usikkert om det blir overgang her

Saken ligger fremdeles til behandling hos Plan- og bygningsetaten.

overgang: Blir det overgang - eller kanskje blir det undergang - fra Nydalen og under/over til Ring 3? Til høyre hybelbygget i Gunnar Schjelderups vei Foto: FOTO: Utlån

Fortsatt diskuteres undergangen - eller kanskje overgangen - fra Nydalen og til Ring 3.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.08.2012 kl 12:34

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN: I fjor la utbyggerne Nydalen Bolig/Fri Eiendom AS frem et helt nytt forslag til adkomst fra Gunnar Schjelderupsvei til Ring 3; En overgang i stedet for undergang. Plan- og bygningsetaten uttalte til avisen at etaten i utgangspunktet ikke var negativ til en overgangsløsning, istedenfor en undergang.

Og fortsatt ligger saken hos Plan- og bygningsetaten, og problemstillingen er om det skal satses på overgang eller undergang.

Undergang eller overgang

Status i saken er at Plan- og bygningsetaten, rett før ferien, hadde et møte med Hafslund, Bymiljøetaten og Statens Vegvesen om saken.

- Vi avventer noe data fra Statens Vegvesen, før vi skal ha et møte med utbygger om videre fremdrift og valg. Problemstillingen her er om de skal fortsette å jobbe med undergangen eller velge en broløsning, ifølge informasjonsrådgiver i Plan- og bygningsetaten, Atle Jan Larsen.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse