Anmeldelse: Banjo-Kazooie: Nuts and Bolts: Ustyrlig fantasi

 

Banjoland er et vakkert, sjarmerende og ustabilt paradis.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.11.2008 kl 13:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

GO NUTS: Mange vil sikkert hate Nuts & Bolts, med god grunn. Men minst like mange vil gjøre det stikk motsatte, av like gode grunner.

GAMER.NO: Banjo-Kazooie var en gang en serie plattformspill til Ninteno 64. Spillene var krydret med humor og gale påfunn, og satte de to merkelige heltene opp mot den vonde heksa Gruntilda. Åtte år er gått, og nå må de kjempe mot henne igjen.

Til forskjell fra Banjo og Kazooie slik vi kjenner dem, er det ikke plattformsekvenser som står i sentrum her. Alle oppgaver går ut på å kjøre løp, og i så måte er Nuts & Bolts et bilspill mer enn noe annet, selv om du får hoppe og sprette litt likevel.

Hovedfokuset er å bygge sine egne kjøretøy. Det kan være alt fra ordinære biler, til farkoster med vinger og propeller, eller kanskje en luftballong.

Garasjen du bygger alt i er mildt sagt imponerende, og etter hvert som du låser opp nye deler å bygge med, er det egentlig bare fantasien som setter grenser for hva du kan finne på.

Men når du endelig skal begynne å kjøre disse konstruksjonene, står problemene i kø. Håndteringen kan være utrolig slitsom, og det skal veldig lite til før du blir kastet helt ut av kurs.

Dette byr på en del frustrasjon, men spillet er likevel så engasjerende at du gjerne prøver en gang til. Å samle nye deler blir en livsoppgave i seg selv – og før du vet ordet av det har timene flydd unna.

Les hele anmeldelsen av Banjo-Kazooie: Nuts and Bolts på Gamer.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse