ANNONSE
Annonse

Foreldre reagerer på trafikksituasjonen:

Utbygger beklager på det sterkeste

– Dette er på ingen måte greit, og entreprenøren gjør strakstiltak for å bedre dette. Vi beklager på det sterkeste, sier prosjektleder Petter Bay Braathen i Stor-Oslo Eiendom AS.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.02.2018 kl 18:14

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

BREKKE: Nordre Aker Budstikke har tirsdag og onsdag denne uken mottatt henvendelser fra foreldre som ikke er veldig fornøyd med parkering langs, og på fortauet i, Frysjaveien.

Fortauet som parkeringsplass

Onsdag morgen la Trygg skolevei Kjelsås skole ut følgende melding på egen facebookside:

«Frysjaveien kl. 07.25 onsdag 7. februar. Fortauet brukes som parkeringsplass for vogntog og lastebiler og barn på vei til skolen kan ikke benytte fortauet slik det er ment. Mange skolebarn på Kjelsås bor nettopp i blokkene i Frysjaveien.»

«Vi vet at dette enorme prosjektet såvidt har startet med første spadetak for et par uker siden, og vil medføre flere år med høy byggeaktivitet fremover. Derfor ber vi alle involverte parter om at barnas behov for en trygg skolevei kommer på agendaen nå.»

LES MER: Tar første spadetak for et «spesielt bra boområde!»

– Ikke greit

Prosjektdirektør Petter Bay Braathen i Stor-Oslo Eiendom AS, som sammen med OBOS bygger prosjektet i Frysjaveien 40 og 42 og Kjelsåsveien 172, er helt klar på at dette ikke er greit.

– Vi beklager for oppstillingen av bilene i dag morges. Entreprenør melder at det ble litt kø på plassen og sjåførene gjorde en feilvurdering ved å stille seg på fortauet for å slippe trafikken forbi på en bedre måte.

– Dette er på ingen måte greit og entreprenør gjør strakstiltak for å bedre dette og beklager på det sterkeste, sier han.

LES OGSÅ:

Sutrer vi for mye over snø og glatt føre? Burde vi be om å bli født også med brodder på bena, ikke bare ski?

Bystyret har vedtatt de første 890 av totalt cirka 2000 nye boliger på Brekke

Nå starter arbeidet med ny skole på Frysja

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse