- Utrolig stolt av hundene!

- Stor stas å bli hyllet av selveste ordføreren!

VANT IGJEN: Marte Heilemann på Rådhuset for å motta prisen - her med ordfører Fabian Stang, og Martes lille datter Sara. Foto: FOTO: Kamilla Lysaker

- Stor stas å bli hyllet av selveste ordføreren - hundekjøring er jo en idrett som ikke synes så godt, sier æresprisvinner Marte Heilemann.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2012 kl 18:23

SØRBRÅTEN: De årlige æresprisene deles ut av Oslo kommune til idrettsutøvere som har prestert i ulike idretter, og det var stor utdeling på Rådhuset på tirsdag.

Verdensmester på Hamar

Marte Heilemann (36) i Norsk Trekkhundklubb var en av de som fikk ærespris for sin innsats - som hundekjører.

- Men det er ikke så mange hundekjørere som har anledning til å utøve sin idrett i Oslo, da det krever stor plass og tilgang til snøsikre treningsområder. Her på Movann er grunnlaget lagt med utallige treningstimer med hundene i sene kveldstimer, sier Marte.

Hun legger til at det er ekstra gjevt å vinne æresprisen i år siden den er for medalje av gjeveste sort og det på hjemmebane - nemlig gull fra VM på Hamar i fjor.

Les også: Koll IL - årets idrettslag

Stolt av hundene

- Jeg er også utrolig stolt av hundene våre og at vi har greid å opprettholde et godt hunderkjørernivå også etter at lille Sara (2) kom til verden, sier Marte, og understreker at samboer Øystein Varhaugvik er sterkt medvirkende i hundetreningen og logistikken.

Men det er ikke første gang Marte får æresprisen, faktisk fjerde - hun har tidligere mottatt æresprisen for EM-gull 2006, 2007 og VM gull i 2008.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon