ANNONSE
Annonse

Utvider busstilbudet i to uker

Nattbussen N18 kjører også hverdager i uke 33 og 34. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ILLUSTRASJONSFOTO)

Bor du mellom Ullevål og Kringsjå kan du ta nattbussen helt hjem hver dag de to kommende ukene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2017 kl 14:24

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KRINGSJÅ: I forbindelse med studiestart og fadderuker har Ruter, på oppfordring fra Velferdstinget i Oslo og Akershus, bestemt seg for å kjøre nattbusslinjen N18 mellom Jernbanetorget og Kringsjå studentby hver dag i uke 33 og 34, med start mandag 14. august. N18 kjører vanligvis bare i helgene.

Det er Universitas som bringer nyheten.

N18 er nattbussen som går mellom Jernbanetorget og Kringsjå, og passerer studentbyene Sogn, Kringsjå og Vestgrensa på Ullevål, der det bor ansalgsvis 5000 studenter.

I uke 34 vil N18 gå med avganger hver halvtime fra Jernbanetorget mellom klokka 01.15 og 03.45. Returer fra Kringsjå i tidsrommet 01.29 til 02.59.

– Velferdstinget har i lengre tid jobbet for dette, og nå har vi endelig fått det til. Dette er god studentvelferd, sier leder i Velferdstinget, Elisabeth Holien, til Universitas.

– Vi satser på kollektivtransport, og ved siden av at det er god miljøpolitikk, er det også et viktig sikkerhetstiltak, spesielt for unge kvinner på vei hjem fra byen, sier samferdselsbyråd Lan Marie Berg (MDG) til avisa.

Ruter har ingen planer om å gjøre ordningen permanenr, men vil evaluere ordningen etter disse to ukene. Kommunikasjonsrådgiver Cathrine Myhren sier selskapet til enhver tid ser på muligheter til å forbedre tilbudet for å få mest mulig kollektivtrafikk igjen for pengene.

Les hele saken i Universitas.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse