Vålerenga-dødaren enkelt videre

Fem Oslo-lag var i aksjon under onsdagens NM-runde, blant dem Kjelsås.

FOTO: Arkivfoto

Onsdag kveld var Skeid, KFUM, Frigg, Kjelsås og Oslo City i aksjon under Norgescupen. Les hvordan det gikk med lagene her.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.05.2012 kl 11:57

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KFUM Oslo spilte bortekamp mot 2. divisjonskollega FK Tønsberg. Guttene fra Ekeberg tok med seg mye selvtillit til Tønsberg, etter å ha slått Byåsen hele 5-1 sist helg. KFUM Oslo vant kampen 1-2 og er klar for neste runde.

Se referatet fra FK Tønsberg - KFUM Oslo her!

 

Kjelsås imponerte med å slå ut Vålerenga av cupen i fjor. Første hinder mot Ullevaal i årets cup var Birkebeineren, som gjestet Grefsen stadion onsdag kveld. Kampen endte 4-1 til Kjelsås, som fortsatt har mulighet til å møte Vålerenga på nytt igjen.

Se referat fra Kjelsås - Birkebeineren her!

 

Frigg byttet ut urbane Frogner stadion med landlige Blåbærmyra da de spilte bortekamp mot Valdres. Det ble et rent 2. divisjonsoppgjør, og Frigg fikk i likhet med KFUM en positiv opplading til kampen. I helgen ble Tromsø 2 beseiret med 5-2. Lite hjalp det, for Frigg tapte 2-0, og dermed er Vadres videre i cupen.

Se referat fra Valdres - Frigg her!

 

Skeid tok turen til Østfold for å møte Østsiden, og vant kampen knepet med 0-1-seier. Laget er nyopprykket til 2. divisjon av året, og har møtt Skeid i cupen fire ganger tidligere. Siste Østsiden-seier kom i 1967, mens Skeid vant på straffekonk sist lagene møttes i 2000. I fjor var det for øvrig Nordstrand som slo ut Østsiden av cupen, med 3-2 i kvalifiseringen.

Se referat fra Østsiden - Skeid her!

 

Oslo City er eneste 3. divisjonslag fra Oslo som fremdeles henger med i cupen. Laget får en tøff hjemmekamp mot Nybergsund/Trysil, som var i 1. divisjon så sent som i fjor. En hjemmeseier her er nok det nærmeste man kan komme en cupbombe i Oslo i dag.

Følg Oslo City - Nybergsund/Trysil her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse