Vant heder, ære og pizzaaften!

14 av 24 elever deltok i "Halvmila"

t-shirt: I tillegg til heder, ære og pizzakveld, fikk også elevene hver sin Kollmila-t-shirt. FOTO: FOTO: KOLL IL

I klasse 4 A på Korsvoll skole deltok hele 14 av 24 elever i forrige helgs "Halvmila", og sånt blir det premiering ut av.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.02.2012 kl 19:17

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

koll: Tidlig torsdag morgen troppet Koll Langrenn ved Øyvind Baanerud opp på Korsvoll skole for å ære den sporty fjerdeklassen. FOTO: FOTO: KOLL IL

Se bildet større

alle: Alle kan bli med på pizzakveld - hele klasse 4 A ved Korsvoll skole: Første rekke fra venstre: Hedda, Ingrid Marie, Julie Louise, Bergljot
Andre rekke fra venstre: Pernille, Matilde, Margrethe, Bastian, Jonathan Jacob, bakerste rekke fra venstre: Hans Martin, Una, Martine, Sina Marie, Håkon, Astri, Herman, Armann, Logi Arnar Jon. Bakerst Koll Langrenns Øyvind Baanerud. FOTO: FOTO: KOLL IL

KORSVOLL: Forrige helg var nok hektisk for Koll IL, for da arrangerte de ikke "bare" Nordberg Grand Prix, men i tillegg hadde klubben børstet snøstøv av "Kollmila" - etter 32 år, og arrangerte i tillegg "Halvmila"-skirenn for de yngste.

Klassekonkurranse

Og det ble også klassekonkurranse for skolene - hvilken klasse hadde med fleste deltagere på "Halvmila"? Joda, det ble klasse 4 A på Korsvoll Skole, hele 14 av 24 elever var med i skirennet. Og torsdag morgen troppet Koll Langrenn opp på skolen, med heder, ære og premier.

se video fra halvmila her

Alle med

- At alle skal med er noe vi i Koll IL og langrennsgruppa er opptatt av. Derfor blir det T-skjorter og pizzakveld på Dolly Dimple for hele klassen - uansett om de gikk skirennet eller ikke, forteller Øyvind Bånerud i laget.

Forskjellige klubber

- En målsetning med klassekonkurransen var også å få med yngre løpere, og som kanskje ellers ikke går noe særlig skirenn. Kanskje opplevde de at det ikke er så "farlig" å gå renn? I tillegg gjennom klassekonkurransen, så kom jo nå deltagere som ellers kanskje representerer forskjellige skiklubber, i en ny setting - denne gangen på samme lag, forteller Bånerud, og legger til at det deltok klasser i "Halvmila" fra de fleste skolene i Nordre Aker.

Se video fra Kollmila her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse