– Varebilen presset seg frem og dultet borti trafikkvakten

Bjarne Vasset jr. er leder av trafikkgruppa FAU ved Kjelsås skole, her ved krysset om omtales i saken. FOTO: NORDRE AKER BUDSTIKKE

– En godt synlig voksen person i gul vest langs skoleveien, som ikke blir respektert av bilisten, sier en oppgitt Bjarne Vasset jr. i trafikkgruppa ved skolen.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Denne uka opplevde en av trafikkvaktene - en skolefar - ved Kjelsås skole å bli sneiet borti av en varebil.

Varebil

– Han ble lett påkjørt da en varebil presset seg frem i krysset Midtoddveien - Kjelsåsveien, langs skoleveien til barna. Da er det snakk om en voksen person godt synlig i gul vest som ikke respekteres av en bilist. Det gikk heldigvis helt bra med trafikkvakten som kun ble dultet bort i, ingen skade skjedd, forteller leder av Kjelsås FAU (Foreldrenes Arbeidsutvalgs) trafikkgruppe, Bjarne Vasset jr.

LES OGSÅ: Lørdag morgen - kjørte inn i gjerde på Kjelsås

Han fortsetter.

Trafikkagenten

– Men gjennom dette og flere andre krevende kryss og veier ferdes barna ved Kjelsås skole daglig, og vi FAU har fått utallige tilbakemeldinger om farlige situasjoner på skoleveien. Disse hendelsene viser viktigheten av at vi nå må få Bymiljøetaten på banen til å gjøre utbedringene som må til.

LES OGSÅ TIDLIGERE SAK OM FAU KJELSÅS SOM OPPFORDRER VOKSNE OG BARN TIL Å MELDE INN FARLIGE STEDER LANGS SKOLEVEIEN, TIL TRAFIKKAGENTEN, OG HVORDAN DU LASTER NED TRAFIKKAPP'EN

Vasset minner foreldrene om å laste ned Trafikkagent-appen, og melde inn til Bymiljøetaten om farlige trafikksteder langs skoleveien til barna, til og fra Kjelsås skole.

– Gå skoleveien sammen med barnet ditt og rapporter inn steder som oppleves farlige!

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse