Velkommen til Bamsebo 2

Administrerende direktør i SiO, Lisbeth Dyrberg, og avdelingsdirektør ved Studentbarnehagene, Mette Margrethe Lie, var stolte under åpningen av Bamsebo 2. Foto: Ida Schmidt Nygaard

Studentsamskipnaden i Oslo (SiO) markerte mandag åpningen av studentbarnehagen Bamsebo 2.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.06.2007 kl 10:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
$PHOTOHEADER_ON$Marienlyst:$PHOTOHEADER_OFF$ Barnehagen har 28 plasser fordelt på to avdelinger for barn i alderen åtte måneder til skolealder. Noen barn har allerede tatt de lyse, nye lokalene i bruk. Resten kommer 1. august.

- Jeg er stolt over at SiO med Bamsebo 2 kan tilby studentene en flunkende ny barnehage. Dermed får enda flere studenter et trygt og godt sted for barna, sier administrerende direktør i SiO, Lisbeth Dyrberg.

Et steinkast unna ligger den allerede etablerte barnehagen Bamsebo 1. De to barnehagene vil ha samme styrer, og Bamsebo 2 har syv ansatte. Studentbarnehagene er et velferdstilbud for studenter tilknyttet SiO. Samskipnaden eier og driver til sammen 15 barnehager for cirka 625 barn. Barnehagene ligger på Kringsjå, Sogn, Blindern og i sentrum.

Studentbarnehagenes tilbud er tilpasset studentenes ønsker, blant annet med lørdagsbarnehage og sommerbarnehage i juli. Satsene for plass varierer fra 620 kroner for de med brutto inntekt inntil 150 000 kroner til 2330 kroner for de med bruttoinntekt på 250 001 kroner eller mer.

Ifølge avdelingsdirektør ved Studentbarnehagene, Mette Margrethe Lie, står mellom 50 og 200 barn til enhver tid på venteliste for plass i Studenbarnehagene. Per i dag står 120 barn på venteliste.

- Vi er veldig glade for at barna kan flytte inn i et så flott bygg. For oss i Studentbarnehagene er målet å ta vare på barndommens magi og det ligger det godt tilrette for her, sier Lie.

- Med dette er brakketilværelsen avsluttet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse