ANNONSE
Annonse

«Velkommen, vakre hverdag!»

Cathrines hverdagsmagi.

HVERDAGSMAGIKER: Cathrine Brynildsen, journalist i dittOslo

Og så var vi der igjen, da. Bikini og barbeque er byttet ut med strieskjorte og havregrøt, og når du våkner halv syv er det ikke lenger av bølgene som...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2013 kl 09:15

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Og så var vi der igjen, da. Bikini og barbeque er byttet ut med strieskjorte og havregrøt, og når du våkner halv syv er det ikke lenger av bølgene som slår mot stranden, men av vekkerklokken som ubønnhørlig roper mot deg at en ny arbeidsdag er i emning.

Søvnig tusler du ut på kjøkkenet og setter på kaffen før du hopper i dusjen. Den varme strålen er - tross alt - en behagelig kontrast til de 18-19 gradene havet har tatt deg imot med de siste ukene. Og mens du krangler md en gjenstridig frisyre kjenner du et stikk av glede over igjen å bry deg litt mer enn halvveis om hvordan du ser ut.

Så er du tilbake. Nøkkelkortet glir gjennom leseren med et lykkelig «pling,» og åpner døren til hverdagen for alvor.

Og her er de alle sammen: Arbeidshesten med skylapper som aldri fremhever seg selv. Traveren som starter så vel dagen som lunchpausen med å hente kaffe til halve kontoret. Gledessprederen som alltid har en kvikk kommentar til det meste. Kranglefanten som skal ha alt på sin måte. Og alle de andre arbeidsmaurene som du ikke kjenner så godt, men som du kjenner at hverken du eller arbeidsplassen hadde klart dere uten. Alle i smilende, solbrune utgaver av seg selv.

Dere smiler til hverandre, og noen deler ut klemmer og ønsker «velkommen tilbake.» Og selv om ingen sier det, vet dere alle at tiden er inne for å vise hva dere er gode for. Klare? Ferdig - gå!

Cathrine Brynildsen

Hverdagsmagiker

Her kan du lese alle kapitlene i Cathrines hverdagsmagi

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse