Vellykket "Åpen Bane"

Det var ikke vanskelig å finne på aktiviteter for de fremmøtte ungdommene.

Sist fredag samlet rundt 80 lokale ungdommer seg i Korsvollhuset. Anledningen var Korsvoll Idrettslags (KIL) nye satsning, "Åpen Bane".

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Disse jentene så ut til å storkose seg på Åpen Bane. Foto: Lars Dueled

KORSVOLL: Korsvollbanen og Korsvollhuset vil være åpent for alle lokale ungdommer på fredagskveldene fremover. Det vil bli lagt til rette for alt fra ballspill, prating og kortspill til musikk, TV/film og kanskje litt flørting?

Utallige krefter

Utallige frivillige krefter i KIL jobber hver dag for sikring av best mulige aktivitetstilbud og oppvekstvilkår for barn og unge på Korsvoll.

Idrettslaget har i den forbindelse inngått samarbeid med bydel Nordre Aker og Oslo Idrettskrets, knyttet til "uorganisert" aktivitet for lokal ungdom på Korsvollbanen og Korsvollhuset – "Åpen Bane". Voksne KIL-trenere og lagledere vil stå for aktivitetstilbudet på Korsvollbanen og i kafeen på Korsvollhuset, som vil være åpent på fredagene helt til klokken 22.00.

– Vi håper at dette skal bli et populært tiltak blant alle lokale ungdommer, sier leder i Korsvoll IL, Lars Dueled.

På tross av dårlig vær og tidlige morgenplaner for 17. mai, fant omkring 80 lokale ungdommer veien til Korsvollhuset 16. mai. Musikken ble levert fra en av guttas iPod og kafeen hadde stort salg av pizza, kaker, boller, is og brus mens det ble servert gratis potetgull. Aktivitets- og lydnivået var høyt både ute og inne og dart, kortspill og bordtennis- og curonnebordene ble flittig brukt. Hele kvelden var det en konstant strøm av ungdommer ut- og inn av Korsvollhuset.

Savnet discokule

– Alle så ut til å ha en flott kveld, men en av jentene savnet discokule og litt bedre dansemusikk. Det skal vi fikse til diskokvelden i morgen, forsikrer Dueled. Frem til sommerferien blir det følgende Åpen Bane program:

Fredag 23. mai: Diskokveld

Fredag 30. mai: Filmkveld

Fredag 6. juni: Spillkveld

Fredag 13. juni: Diskokveld

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse