Vellykket fasteaksjon

Thea Skorge, Thea Seim, Marte Bakke og Sophie Wiese gikk med bøsser på Nordberg.

Over 70 konfirmanter, foreldre og frivillige fra Nordberg menighet møtte frem for å samle inn penger under Kirkens Nødhjelp innsamlingsaksjon

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.04.2006 kl 10:29

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordberg: - Vi har 110 bøsser og stor oppslutning rundt innsamlingsaksjonen fortalte ungdomsarbeider i Nordberg Menighet Øystein Mathisen.

Han hadde fått samlet konfirmanter fra Nordberg Kirke, frivillige og foreldre til å delta på Kirkens Nødhjelps årlige innsamlingsaksjon i fastetiden.

- Temaet for årets innsamlingsaksjon, er ungdom ut av krig og krise, sier Mathisen, og forteller at konfirmantene i forkant av aksjonen har fått informasjon om innsamlingsaksjonen.

- I forkant har vi sett en film av barnesoldater og ungdommer som lider under krig og de konsekvensene det medfører, og fått tilleggsinformasjon som brosjyrer, forteller konfirmantene, Vilde Riiser (14) og Kristine Sletten (15).

Begge synes årets tema er engasjerende.

- Vi er ungdommer selv, og det er rart å tenke på at så lite kan hjelpe så mange, sier Kristine.

To og to gikk konfirmanter, frivillige og foreldre fra dør til dør, gjennom to timer på Nordberg.

I fjor var Nordberg den bydelen som hadde størst prosentvis økning under innsamlingsaksjonen.

- Vi gikk over fra bare å stå utenfor butikker og ved lokale senter, til å gå fra dør til dør, forteller Mathisen. I år hadde de som mål å få samlet inn over 70 000 kroner, og det klarte de!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse