Venstre kan avgjøre BU-lederen

- Klart vi har gode kort på hånden i BU-leder-debatten, sier nyvalgt Nordre Aker BU-representant May-Brith Døssland (V), her på tur med Candy.

Løpet er jevnt mellom BU-leder-kandidatene fra Ap og Høyre. – Klart vi har gode kort på hånden, sier Venstres May-Brith Døssland.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker: At Nordre Akers bydelsutvalg fortsatt blir blått, er sikkert. Men hvilken farge bydelsutvalgslederen (BU-leder) får er usikkert. Venstre kan i løpet av denne uken avgjøre om det blir Egil Ihlen (H) eller Ivar Christiansen (Ap) som blir BU-leder for Nordre Aker de neste fire årene.

På vippen- Utfra mandatfordelingen sitter vi alene på vippen, og stiller med sterke kort i debatten rundt hvem som skal bli BU-leder. Nå skal vi snakke sammen, både med de borgerlige og sosialistiske partiene. I enkeltsaker lokalt er det fullt mulig å samarbeide med begge fløyene, fra RV til FrP. Men det viktigste for oss er selvsagt å få gjennomslag for mest mulig Venstre-politikk, sier bydelens nyvalgte BU-representant fra Venstre, May-Brith Døssland.

Miljø, barn og svømmehall

Venstre har mange enkeltsaker på lista.

- Miljøsaker er selvsagt prioritert. Blant annet ønsker vi flere ladestasjoner for el-biler i bydelen. Vi vil også kjempe for at alle gjennomgående busslinjer i bydelen bruker miljøvennlig drivstoff. Generell styrking av barn- og unges velferd er en annen viktig oppgave for Venstre. Ny svømmehall kombinert med flerbrukshall står også høyt oppe på lista. Tomt ved Engebråten Ungdomsskole har vært foreslått som alternativ lokalisering. Venstre skal jobbe steinhardt for å gi bydelens borgere en skikkelig svømme- og flerbrukshall, sier Døssland.

Signaltårn- Når det gjelder det planlagte signalbygget i Nydalen, så er Nordre Aker Venstres holdning at bygget ikke trenger å være så høyt som 24 etasjer. Vi foreslår en reduksjon på rundt 10 etasjer, sier Døssland.

BU

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse