ANNONSE
Annonse

Ventet på bussen som aldri kom, tunnelen var stengt

Ring 3, tåsentunnelen vil holdes stengt i flere netter fremover. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Det utføres vedlikehold og arbeider i tunnelen i flere netter til. – Fryktelig leit, sier Jarle Bugge, driftssjef i NOR-WAY Bussekspress, selskapet sjekker umiddelbart ut hva som kan ha skjedd.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2018 kl 15:52

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

TÅSEN: Leser forteller om stengt utkjøring til Ring 3 tirsdag morgen:

Folk sto på holdeplassene

– Tirsdag morgen, klokken 5.15 skulle jeg kjøre ut på Ring 3 fra Maridalsveien. Utkjøringen var stengt og omkjøring skiltet via Storo. Ved en tilfeldighet kjørte flybussen foran meg, og den fikk således ikke kjørt ut på Ringveien, for å hente folk fra de tre stasjonene som er mellom utkjøring Tåsentunellen og Storo, forteller en leser.

Som fortsetter:

– Folk sto og ventet på bussen, som ikke fikk plukket opp passasjerene på grunn av stengt tunnel. Jeg kjørte derfor opp mot Spikerverket og ut på Ringveien slik at jeg kunne kjøre forbi de tre stasjonene. Der stod det folk og ventet. Det hadde ikke kommet noen busser og folk var kalde, forteller leser, som også fikk plukket opp en SAS ansatt - som skulle på jobb med flyet klokken 07.00 til Stockholm.

Nattestengt lenge

Statens Vegvesen forteller at de i januar la inn og varslet om trafikkmelding om nattestengt Tåsentunnel:

– På grunn av vedlikeholdsarbeider i Tåsentunnelen, i perioden 31. januar til 28. februar, alle dager fra klokken 21.30 til klokken 5.30, vil tunnelen være stengt, forteller pressekontakt i Statens Vegvesen til Nordre Aker Budstikke.

Misforståelse?

Det er NOR-WAY Bussekspress som kjører flybuss til Gardermoen:

– Etter det vi har oppfattet, så skulle det være stengt fra Smestad til Tåsen. Vi vil umiddelbart sjekke forholdene. Vi var i dialog med Ruter og Statens Vegvesen senest i forrige uke om stengingen. Dette er fryktelig leit, hvis folk har stått på holdeplassene og ventet. Men vi sjekker ut saken nå, sier driftssjef Jarle Bugge, driftssjef i NOR-WAY Bussekspress.

OPPDATERT: NOR-WAY Bussekspress forklarer tirsdag ettermiddag:

– Igjen svært beklagelig for våre passasjerer at det sviktet i dag tidlig. Flybussekspressen mottok varsel, på torsdag 8. februar om at RV150 Ringvei, ville være stengt mellom Smestad og Tåsen. I dette varselet var det lagt ved en omkjøringsvei, der vi skulle kjøre via Ring2 og opp Tåsenveien. Vi oppfattet da at det ville være uproblematisk å betjene holdeplassene fra Tåsen Senter og videre, til det beste for våre passasjerer, ut i fra vedtaket og varselet som vi forholder oss til.

– I e-posten fra vegvesenet står det riktignok at det vil være stengt mellom Smestad og Storo, men det er ikke i samsvar med vedtaket som ble gitt, og vi etterlevde, og dermed er misforståelsen et faktum. Vi beklager på sterkeste at denne misforståelsen oppstod, oppdaterer driftssjef Jarle Bugge, driftssjef i NOR-WAY Bussekspress.

Nordre Aker Budstikke oppdaterer saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse