Vestvendt blir Krogsveen

 

Krogsveen har allerede nesten 40 meglerkontorer rundt omkring i landet - og nå blir det «grønn» lokalprofil også på Årvoll.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Grønt: Grønnfargen er på plass på Bjerke - daglig leder Aase da Rocha og salgsdirektør Karsten Onsrud FOTO: Kristin Tufte Haga

NORDRE AKER/BJERKE: Det er mange år siden Aase da Rocha (Kjelsås) dro igang Vestvendt Eiendomsmegling på Årvoll. Nå er eierne kjøpt opp av Krogsveen. Lokalene og meglerne «består» - men riktignok nå mer over i «grønt».

– Kan lokalt

– Vi var nok først og fremst attraktive for Krogsveen på grunn av vår lokalkunnskap - kunnskap som er helt avgjørende for å yte gode meglertjenester. Mange i området Nordre Aker og Årvoll omegn selger og kjøper i samme marked, og trenger enten noe større eller mindre. Innflyttere har i varierende grad informasjon om området. Da er det viktig at vi har lokalkunnskapen som trengs, for på beste måten å veilede både selger og kjøper, sier en fornøyd da Rocha, som gjennom hele 24 år som megler mener hun har vært borti de fleste «boligkombinasjoner».

Forskjellige behov

– Noen syns det blant annet er fint med mange barn i nabolaget, noen vil ha gode turløyper, noen vil ha store hager, noen vil ha små, noen vil ha barnehager, mens andre kanskje er opptatt av nærmeste kjøpesenter. Behovene er forskjellige ja!

Naturlig med Vestvendt

Og Krogsveen er også godt fornøyd med sitt nye, grønne kontor på Årvoll.

– Krogsveen har alltid lagt vekt på lokal forankring, Når vi nå utvider og styrker vår posisjon på Årvoll og i Oslo nord, var det derfor helt naturlig for oss å velge Vestvendt. Fra før av har jo Krogsveen et godt etablert kontor også på Grefsen, legger salgsdirektør Karsten Onsrud til.

Boligsøker-register

Da Rocha skryter også av Krogsveens system for boligsøkere.

– Det gleder vi oss veldig til å bli en del av - å få et enda bedre system til å håndtere og registrere aktive boligsøkere og deres behov. I dag er hele 8500 boligsøkere registrert i Krogsveens boligsøkerregister, som er med på at meglerne aktivt kan holde kontakten med hver og en av boligsøkerne, og gi beskjed så snart det kommer inn en bolig som kan passe til den enkeltes ønske.Det gir jo også boligselgere klare fordeler - kanskje har vi allerede interessenter til boligen deres i vårt register, sier da Rocha.

Solgte 6100 boliger

– Krogsveen er Norges eldste meglerkjede - etablert helt tilbake til 1975 - av Gunnar Krogsveen. Kjeden har i dag 250 ansatte. Vi har 37 avdelinger med hovedvekt på Østlandet, langs kysten og i Trøndelag - med hovedkontor på Fornebu, forteller salgsdirektør Onsrud.

– Og i fjor solgte vi hele 6100 boliger!

Krogsveen er en del av Fokus Bank som igjen er eid av Danske Bank.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse