ANMELDELSE: GTA: The Ballad of Gay Tony: Vi digger denne byen!

 

Raske biler, høy champagneføring og gla'vold i lange baner; hva venter du på?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.11.2009 kl 12:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

FRIHET: Norge er kanskje verdens beste land å bo i, men Liberty City er utvilsomt verdens beste by å boltre seg i!

SPILLVERKET.NO: The ballad of Gay Tony er en av to ekpansjonspakker som har blitt utgitt til originalutgaven av GTA 4.

Der man i originalspillet jobbet seg gjennom gatene av Liberty City som den baltiske skurken Nico Bellic, følger man i disse episodene andre karakterer.

I den første følger man Johnny Klebitz og gjør gatene utrygge med sin hemningsløse motorsykkelgjeng, mens man i dette spillet inntar rollen som Louis Lopez.

Louis jobber for den ekstravagante nattklubbeieren Gay Tony og dermed er scenen satt for champagne og bling bling når man gir seg i kast med å kontrollere den mørke siden av partyscenen.

Les også: Grand Theft Auto IV får skylden for kriminelle handlinger

Bedre våpenutvalg

Spilloppsett, kontroller og bevegelsen i spillet byr ikke på noen overraskelser, men derimot har våpenutvalget fått seg en gledelig oppgradering.

En rekke nye automatvåpen, hagle med eksplosiv ammunisjon, klisterbomber og annet snask er å finne i arsenalet.

Historiemodusen vil ta deg rundt 10-15 timer å gjennomføre, hvilket må sies å være langt mer enn hva man kan forvente av et påbygg som dette...

Her finner du alle våre GTA-anmeldelser

Står støtt på egne ben

Når man i tillegg tar prisen til etterretning er det ikke til å unngå å la seg forbløffe over at dette er en ekspansjonspakke som koster langt mindre enn hva man ville betalt for et originalspill.

De to episodene The Lost and The Damned og The Ballad of Gay Tony kan enten lastes ned hver for seg gjennom Xbox Live eller kjøpes samlet på en diskversjon.

Dersom man kjøper disken trenger man ikke originalspillet for å spille dem. Ikke mange ekspansjonspakker kan tåle å vurderes som enkeltstående titler, dette spillet kan derimot bestå den testen med letthet.

Les også denne ferske testen: Spillmus med rask respons

Herlig onlinedel

The Ballad of Gay Tony er en glitrende utgivelse med et herlig tema, godt skuespill og velkomne nyvinninger. Spillet gir deg akkurat hva du forventer av en ekspansjonspakke i GTA4-serien, pluss mer spillbarhet og muligheter enn man kan forvente.

At spillet også kommer med en herlig onlinedel, gjør dette til en real godbit som virkelig er verdt hver eneste drakme.

Når vintermørket nå faller på, passer det godt å kaste seg ut i nattklubb-bransjen og rocke løs. På tide å bevæpne seg til tenna og gi seg i kast! The Ballad of Gay Tony gis herved varme anbefalinger

Les hele anmeldelsen av GTA: The Ballad of Gay Tony på Spillverket.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse