Nominér din favorittbuss! Vi gjentar fjorårets suksess!

Jørgen Bruaset (t.h.) i duell utenfor vinnerbussen Monstars. Foto: Linn Kongsli Lundervold

Også i år vil Lokalavisene Oslo kåre byens kuleste russebuss. Du kan være med å bestemme!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.04.2009 kl 11:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NORDRE AKER/ OSLO: Etter at et nytt regelverk i mange tilfeller satte en stopper for de tradisjonelle russebusskåringene på skolene i fjor, bestemte Lokalavisene Oslo for å ta saken i egne hender og kåre de kuleste bussene i by'n.

Dette ble en så stor suksess at vi har bestemt oss for å gjenta busskåringene i år.

Se bildegalleri av alle fjorårets busser her!

- Veldig stolte

I fjor var det basketkonseptet til den knallgrønne bussen Monstars som overbeviste Lokalavisenes jury, og gutta fra Kjelsås gikk dermed av med seieren i Nordre Aker Budstikke.

- Vi valgte fargen grønn for at bussen skulle skille seg ut. Jeg husker den dagen bussen vår var på baksiden av Budstikka (illustrasjon for konkurransen. red. anm). Alle gutta syntes det var så utrolig fett. Vi er veldig stolte av bussen vår, så da er det så utrolig gøy å få vist den frem! sa bussjef Jørgen Bruaset til Nordre Aker Budstikke etter at de ble kjent at de hadde stukket av med seieren i fjor.

Best i by'n

På tvers av alle avisene, var det bussen InSAME som stakk av med seieren i fjor, og ble byens hovedvinner. Lokalavisenes kåringer er nemlig inndelt i to deler, en lokal og en sentral.

Her kan du lese juryens begrunnelse

Nominasjonene er det leserne og russen selv som står for! Du nominerer den bussen du mener kan vinne ved å sende inn et eller flere bilder og noen linjer om bussens konsept til redaksjon@nordreakerbudstikke.no eller ved å sende en gratis MMS til 1932 med kodeord NABTIPS.

Nominasjonene må være innsendt innen tirsdag 28. april. Fra torsdag 30. kan du gå inn og stemme på din favoritt på våre ulike nettsider.

Du kan også se bildegallerier fra de ulike nominerte bussene. Den endelige vinneren vil bli avgjort av en jury, og offentliggjort i papirutgaven 14. mai.

Vektlegger kreativitet

Lokalavisene Oslo ønsker ikke å premiere russens voldsomme pengebruk i våre kåringer, men vektlegger kreativitet og innsats.

Det er med andre ord lav terske for å delta, så send inn bilde av din buss nå!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse