ANNONSE
Annonse

Test: Eizo Flexscan SX3031W

Vi har testet toppmodellen

Et lite spor av bakgrunnsbelysning, merket vi.

Eizos toppmodell er en veldig bra skjerm til en veldig høy pris.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HARDWARE.NO: Det er ikke så altfor mange årene siden CRT-skjermene fortsatt var i vinden. Den gangen ble Eizo sett på som en av de ledende produsentene innenfor denne produktgruppen.

Når LCD-teknologien fikk vind i seilene fulgte Eizo med, og i dag er de ledende på flere områder.

Flexscan har fått et nytt akronym inn i serien, SX. SX-modellene kommer i tre størrelser, og alle byr på kraftige farger på en stor overflate. Vi har testet beistet på 30 massive tommer.

Sjekk vår guide: Hvilken skjerm skal jeg velge?

Det meste riktig

Eizo har gjort det meste riktig når de satt sammen deres nye toppmodell, Flexscan SX3031W. Skjermen brer seg utover 30 massive tommer, og fargene vi blir møtt av er virkelig gode.

Rødt, grønt og blått fremstår som meget sterke, selv ved stor innsynsvinkel. Vi blir spesielt imponert over hvor klar og ren hvitt er, selv ved høy horisontal innsynsvinkel.

Sortnivået fremstår som meget dypt og behagelig, og vi finner bare små spor av bakgrunnsbelysning.

Les også:

Test: Bredformat med fargeproblemer

Test: Gode farger og god responstid

Kostbare tommer

Det dype sortnivået og den rene hvitfargen gjør seg godt når man ser på film. Det samme gir uttelling når du spiller, og sammen med meget gode kontraster vil du definitivt få en god opplevelse med denne skjermen.

Skjermen har kun to tilkoblinger, og begge disse er DVI. Vi savner ikke D-sub, men vi kan ikke skjønne hvorfor HDMI-tilkoblingen ikke er å finne.

Kobler du to enheter til skjermen, slik som to datamaskiner, kan du også dele bildet i to.

Flexscan SX3031W er en kvalitetsskjerm som vi anbefaler på det varmeste, men du får ikke all denne moroa gratis. I dag må du ut med over 18 store høvdinger, noe som gjør denne skjermen til en av de dyreste 30 tommene på markedet.

Les hele testen av Eizo Flexscan SX3031W på Hardware.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse