– Vi snakket om at nå kom noen til å se ulv

Huskyen Miro har vært borte i flere dager. Var det han som ble observert og tatt for å være en ulv i Maridalen mandag morgen? FOTO: PRIVAT

Miro forsvant sent fredag fra Øyungen. Mandag fikk Nordre Aker Budstikke tips om noe som kunne være ulv i Maridalen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.04.2017 kl 22:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

MARIDALEN: Den løse hunden skal ha blitt observert i Maridalen i går, og eier forteller til Nordre Aker Budstikke at den fortsatt er savnet mandag morgen.

Hunden ble borte ved Øyungen sent fredag.

Flere observasjoner

Blant annet er den i helgen blitt observert ved Maridalen barnehage, ved Maridalsvannet og ved Sandermosveien.

Ved sistnevnte sted mener også noen å ha sett noe som ligner en ulv, mandag morgen. Personen, som selv hadde vært i området og gått tur med egen hund mandag morgen, kom kjørende langs Sandermosveien, sakket farten og kom ganske nær dyret. Men så stakk den inn i skogen.

Mannen forteller videre at han først trodde det var en hund langs veien. Men da han kom nærmere, så han at dyret ikke hadde halsbånd, hadde lange bein, og han tenkte: Oj, nå har ulven kommet til Maridalen.

Mannen ønsker ikke å stå frem i avisen.

LES OGSÅ: Hundeeiere advares etter dette bildet: Vær obs, denne syke reven lusker i nabolaget!

Huskyhann

Miro er en tre år gammel huskyhann. I savnetinnlegget på Facebook står det at Miro har et non-stop halsbånd. Observasjonen ved Sandermosveien mandag morgen forteller ikke om noe halsbånd.

– Vi snakket om at nå kom noen til å se ulv, da Miro forsvant, forteller eier Sebastian Plus Nilssen til Nordre Aker Budstikke.

Sky

Eieren understreker at Miro er svært sky, og håper at hunden kanskje kommer seg til en av hundekjørerfamiliene i Maridalen, og slår seg til ro der så lenge.

– Men Miro er glad i mat, så kanskje går det å lokke han til seg med mat eller lignende.

Ser du Miro - ta kontakt med Sebastian 41399185 eller Oda 95887822.

Miro er chippet.

Nordre Aker Budstikke har etter at saken ble lagt ut, vært i kontakt med mannen som mener å ha sett noe som lignet en ulv langs Sandermosveien. Han er usikker på om det var hunden på bildet, som han har sett langs veien.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse