ANNONSE
Annonse

Fnyser av Korsvollhall-kritikk

- Vi vil i eget hus!

Korsvoll håndball kan nesten ikke vente med å komme i «eget hus» – blant annet må klubben punge ut med hele 250.000 i hall-leie annet sted.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.11.2009 kl 14:52

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KORSVOLL:

— Håndballgruppa teller nesten 300 aktive utøvere

— med 23 lag påmeldt i seriespill, også seniorlag. Vi har ingen «egen» hall, og får tildelt treningstider av kommunen i blant annet Kringsjåhallen, Oppsal arena, Engebråthallen og i gymsal på Korsvoll skole. Vi har også sett oss nødt til å leie plass på Norges idrettshøgskole, noe vi betaler hele 250.000 for årlig. I tillegg spiller vi alle hjemmekampene rundt omkring i Oslo. Det er vel ingen som tviler på at en egen hall, hvor vi også kan avvikle våre hjemmekamper, vil bety enormt mye for klubbutviklingen og lagfølelsen. Gjett om vi gleder oss til Korsvollhallen er på plass, sier leder Knut Lundin på vegne av håndballgruppa.

Han forstår ikke helt kritikken mot blant annet frafall av 5'er-fotballbane

— til nå også skøytebane om vinteren

— i forbindelse med hallprosjektet, og at erstatningsområdet til nevnte skøytebane, blir mindre enn eksisterende.

LES OGSÅ: - Slukt av nye Korsvollhallen

— Totalen blir bedre!

— Men til gjengjeld får klubben og nærmiljøets spillere en ny og flott hall og en oppvarmet kunstgressbane! «Nye» Korsvollbanen gir uten tvil et totalt mye bedre tilbud til alle de unge spillerne

— fra både fotball og håndball. Vi føler oss sikre på at problemet med spilleflate til fotball for noen av de yngre også kan erstattes i nærområdet. Vi foreslår idrettsbanen ved skolen. Den er nesten aldri i bruk etter skoletid og kan være en mulighet for både organisert og uorganisert idrett, ifølge håndballgruppa.

SE BILDESERIE Vi kan nesten ikke vente!

— «Nye» Korsvollbanen vil også få en kunstfrosset isflate. Selv om den er mindre enn den nåværende skøytebanen, vil den kunne holdes åpen langt større del av sesongen enn den naturfrosne. Etter vår mening må jo det da bare bety et mye bedre «istilbud» enn dagens, sier Lundin.

Lokaliseringsdebatten

— ferdig!

Håndballgruppa mener også debatten om lokalisering av Korsvollhallen

— nå må være helt død.

— De rundene har vi hatt

— med naboene, kommunen, bydelen, skolen, Oslo Idrettskrets og internt i Korsvoll idrettslag! Vi skulle gjerne sett at det ble bygget en idrettshall, da Korsvoll skole ble gjenoppbygget etter brannen, men det ønsket ikke eier. Saken er grundig behandlet i Korsvoll idrettslag. Andre forslag om plassering ble også nedstemt på årsmøtet da saken ble behandlet, sier Lundin.

Han roser både håndballgruppa og idrettslaget for øvrig.

Ressurser

— Håndballgruppa drives utelukkende av frivillige foreldre til utøvere. Vi har ingen fast ansatte, alt arbeid gjøres på dugnad. Noen av lagene har ansatte trenere som mot en mindre godtgjørelse trener lagene og leder dem i kamp. Men vår største ressurs er alle våre engasjerte idrettsutøvere og deres foreldre. Uten dem stopper idretten. I tillegg er foreldre i klubben aktive innen lokalt ungdomsarbeid, med blant annet ungdomsklubb hver fredag i klubbhuset, skileik på Grindajordet, vi har modernisert og bygget ut Korsvollhytta ved Ørfiske til bruk og glede for både organisert og uorganisert ungdom. Vi vil også gjerne kalle oss ressursgruppa på Korsvoll, sier Lundin, og legger til:

— Nå håper vi bare på fortgang i hallprosessen

— vi kan nesten ikke vente!

SE BILDESERIE Vi kan nesten ikke vente!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse