Vil avhøre den siktede i dag

Vil avhøre den siktede i dag

 

Den 44 år gamle mannen som er siktet for trippeldrapet på Grefsen vil trolig bli avhørt av politiet i dag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.08.2008 kl 08:56

GREFSEN: - Den pågrepne 44-åringen vil bli forsøkt avhørt i løpet av dagen, og politiet har ikke noe nytt å fortelle nå ut over det som ble fortalt under pressekonferansen i går, skriver politiet i en pressemelding fredag morgen.

Les også: - Et brutalt syn

Stikkvåpen beslaglagt

Det var et brutalt syn som ventet politiet da de rykket ut etter husbråk i Bjerkealleen på Grefsen onsdag ettermiddag. To barn og en kvinne er drept med et stikkvåpen. De to barna på ett og fem år var allerede døde da politiet ankom stedet, kvinnen døde kort etterpå, kom det frem på en pressekonferanse i går kveld. Den antatte gjerningsmannen ble pågrepet av politiet. han skal være kvinenns mann og far til deres felles barn.

- Politimennene som ankom stedet så en mann stående utenfor huset, med klærne sterkt tilgriset av blod. På bakgrunn av politiets observasjoner ble han bragt inn til politihuset, sa leder for volds- og sedelighetsavsnittet, Hanne Kristin Rohde på en pressekonferanse i kveld.

Obdusert i løpet av dagen

I løpet av fredagen arbeider kriminalteknikere på åstedet, samt at det foregår en stadig taktisk etterforskning for å bringe klarhet i de faktiske forhold og endelig indentitet, skriver politiet i pressemeldingen.

De tre avdøde vil bli obdusert i løpet av dagen, og en foreløpig obduksjonsrapport vil foreligge i løpet av ettermiddagen.

Beboere vitner

Huset hvor drapene har skjedd er et korttidshjem som tar imot store og små barnefamilier.

Huseier har en avtale med Oslo kommune om å leie ut 17 sengeplasser, ifølge kommunens nettsider. - Flere av beboerne er sentrale vitner, og noen er allerede avhørt, sa Rohde på pressekonferansen.

Nordreakerbudstikke.no kommer tilbake med mer.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse