Vil bygge 100 nye leiligheter på denne tomta

Vitaminveien 6, bank og sportsbutikk nå, men leiligheter etter planen, på sikt. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Thon Eiendom har flere boligplaner på Storo.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.02.2018 kl 12:12

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

STORO: Planområdet er på totalt nesten 10.000 kvadratmeter, og det planlegges i overkant av 100 nye leiligheter i Vitaminveien 6. I 2008 kjøpte Thon Eiendom tomta, av Citroën Norge AS.

Parkering for de nye leilighetene er tenkt under bakken.

«Forslagsstiller ønsker å legge til rette for en hensiktsmessig utvikling at Vitaminveien 6, der hensynet til eksisterende bygningsmasse vektlegges samtidig som det åpnes for en begynnende transformasjon av tomten i form av nye boliger og parkareal i den sørøstre delen,» står det i sakspapirene.

Frem i tid

Lokalavisa har vært i kontakt med Thon Eiendom om prosjektet. I fjor ble det kjent at Thon Eiendom istedet for å prøve å selge de nye leilighetene som bygges i Vitaminveien 11, Storotunet, vil leie ut. Har et noe tregere boligmarked lagt noen demper på planene i Vitaminveien 6, selv om det er prosjekt som er litt frem i tid?

– Igangsettelse av dette prosjektet ligger frem i tid. Det vi nå arbeider med er en reguleringsplan, er den korte kommentaren til saken fra konserndirektør for eiendom i Thon-selskapet, Ole Hallerud.

Mangler info

Plan- og bygningsetaten har mottatt planforslag i saken:

– Vi mottok planforslaget 21. desember, og ga beskjed til forslagsstiller den 1. februar i år, at planforslaget var mangelfullt. Nå har vi gitt beskjed om at vi trenger flere opplysninger for å kunne behandle planforslaget og så legge det ut på offentlig ettersyn, forteller Atle Jan Larsen, senior kommunikasjonsrådgiver i Plan- og bygningsetaten.

HER KAN DU FØLGE SAKEN I SAKSINNSYN I PLAN- OG BYGNINGSETATEN

LES OGSÅ: Dette blir de nye tilbudene på Storo

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse