Vil diskutere ny sperring

Samferdselsbyråd Jøran Kallmyr (Frp) understreker at sperre-saken slett ikke er «død». – Jeg vil gjerne møte beboerne og diskutere eventuell flytting av sperringen, sier han.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.04.2009 kl 17:40

OSLO:

— Selv om det nå er vedtatt at eksisterende sperring skal oppheves, så betyr ikke det at jeg ikke er villig til å lytte til beboernes innspill. Jeg vil takke ja til møte med beboerne, og diskutere eventuell flytting av sperringen som prøveordning, sier samferdselsbyråd Jøran Kallmyr (Frp).

Utfra byrådens saksfremstilling går det frem at trafikken i nærområdets småveier, utenom i Tåsenveien mellom Jutulveien og Bredo Stabells vei, har økt etter sperringen. Og fra byrådens vedtak heter det at «...fordelene ved en stenging av Bredo Stabells vei ikke oppveier ulempene...» Men fremstillingen viser også til skilting (2004) av kollektivfelt i Kirkeveiringen, noe som «...kan være en medvirkende årsak til trafikkøkningen i Tåsenveien syd for Jutulveien.» står det også i saksfremstillingen.

Videre i fremstillingen står det:

«En stenging diagonalt over krysset ble sett på som et bedre stengealternativ. En slik løsning vil ikke gi økt trafikk i traseen Claus Borchs vei - Ugleveien - Tåsen allé. Jutulveien er enveiskjørt, i retning øst, mellom Pastor Fangens vei og Tåsenveien, og det er ikke mulig for trafikk fra Tåsenveien å kjøre lovlig til/ fra Uelands gate via traseen Claus Borchs vei - Ugleveien - Tåsen allé. Samferdselsetaten viser til at krysset er stort nok til å ivareta fremkommelighet for store kjøretøy.»

Samferdselsetaten har også vedlagt saken Ullevål Universistetssykehus kommentarer, som blant annet sier: «... Sykehuset sier ikke direkte at de ikke ønsker stenging, men at det må gjøres tiltak i eksisterende rundkjøring i krysset Uelands gate/ Jutulveien slik at den avvikler trafikken fra Jutulveien bedre.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon