ANNONSE
Annonse

Vil flytte legekontoret hit

Vinkelveien 7 på Tåsen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ARKIVFOTO)

– Bydel Nordre Aker ønsker legekontor tilknyttet området også i framtiden av hensyn til lokalbefolkningen og de mange beboere bydelen har ansvar for i nærområdet, skriver bydelsdirektøren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.11.2016 kl 08:11

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

ULLEVÅL: I våres fortalte Nordre Aker Budstikke om Tåsen Helsehus - tidligere Tåsen sykehjem - som skal rives. Og bygges opp på nytt - les hele saken her.

Helsehuset har adresse Pastor Fangens vei på Tåsen.

Det har også vært snakk om at Tåsen Helsehus-beboere i byggeperioden skulle flyttes til Ullern - les hele saken her.

Vinkelveien

Men i brev denne måneden til legekontoret, som per i dag holder til i samme lokaler som Tåsen Helsehus, skriver bydelsdirektør Øyvind Skjønning Henriksen om at det kan bli nye lokaler for blant annet legekontoret i Vinkelveien.

LES OGSÅ: Disse tre er klare for finalen til Årets medmenneske og ildsjel i Nordre Aker - gå inn og stem!

– Det vises til dialog over tid hva angår å sikre Berg legekontor nye lokaler i størrelsesorden ca. 150 kvm i forbindelse med at Tåsen helsehus skal rives i overgangen 2017 - 18, og nytt sykehjem bygges.

Videre at bydel Nordre Aker ønsker legekontor tilknyttet området også i framtiden både av hensyn til lokalbefolkningen men også av hensyn til de mange beboere bydelen har ansvar for i nærområdet.

Modernisering og ombygging

– I 2017 vil gårdeier Omsorgsbygg Oslo KF foreta modernisering og ombygging til leiligheter i Vinkelveien 7 for slik å kunne innpasse beboere fra Pastor Fangens vei 28, Østhellinga 3 og Vinkelveien 7c, skriver bydelsdirektøren videre.

Etter dette vil det fortsatt være ubenyttete areal som bydelen ser seg tjent med å leie.

– Bydel Nordre Aker vil i den forbindelse legg til rette for at Berg legekontor kan leie areal i Vinkelveien 7. Bydelen vil deretter avklare egne interesser i bruk av eventuelt restareal.

Byggestart april - mai 2017

Og at det forventes ut fra den framdrift som er lagt at detaljer omkring arealbruk, fordeling og innpass vil være avklart i dialog med involverte parter før byggestart i april – mai 2017.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse